• Τώρα-Καρατζαφέρης:"Δε ψηφίζω"

  2:17 μμ, Παρασκευή 10 Φεβ 2012 2:17 μμ, Παρασκευή 10 Φεβ 2012

  "Δεν μπορώ να ψηφίσω τα μέτρα. Εάν ο πρωθυπουργός της χώρας που εμπιστεύομαι και θα συνεχίσω να τον στηρίζω προσωπικά, θέλει να κρατήσει τους υπουργούς μου μέσα στην κυβέρνηση, εγώ δεν θα τους αποσύρω. Όμως εγω προσωπικά δεν θα ψηφισω", δήλωσε πριν λίγο ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος πρότεινε να γίνει ανασύσταση της κυβέρνησης και τόνισε ότι ο υπουργοί του ΠΑΣΟΚ δεν θα αποχωρήσουν, καθώς κάθονται καλά στις καρέκλες γιατί τους βολεύουν. Δείτε τα κύρια σημεία της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε:

  "Δε νομίζω σήμερα ότι οι εκλογές θα δώσουν λύση. Πρέπει να υπάρξει χρόνος που θα απελευθερώσεις τις φοβίες των βουλευτών".

  -"H κυρία Μέρκελ ενώ έχει ζευγάρι των πέντε παριστανει ότι έχει φουλ του άσου. Δεν πρόκειται να χρεοκοπήσουμε. Τον πελάτη που στα φέρνει δεν τον αφήνεις να χαθεί".

  -"Ο δρόμος που μας προτείνουν δεν είναι σωστός. Η υπάρχουσα κατάσταση δεν είναι ο καλύτερος αρωγός για να διεκδικήσουμε περισσότερα πράγματα από αυτά που σήμερα μας θέτουν εκβιαστικά στο τραπέζι. Δεν θα περιοριστούν στις υπογραφές, αλλά θα μπουν στο πειρασμο να ζητήσουν πολιτικού είδους παραχωρήσεις".

  -"Μας κλέψανε την αξιοπρέπειά μας. Μας επιβάλανε τον ευτελισμό. Αυτό δεν το ανέχομαι και δεν το επιτρέπω όσο κι αν πεινάω. Είναι διαπραγμάτευτο γιας εμάς".

  -"Ο Έλληνας μπορεί να είναι πεινασμένος όχι όμηρος και υπήκοος".

  -"Ο Εθνικός ύμνος δεν μιλάει για 40 χρονια υποταγης που μας ζητουν οι εταιροι μας για να μας δωσουν βοηθεια".

  -"Φτασαμε στον απόλυτο ευτελισμό. Ο πρωθυπουργός, οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης για μια διαφορα σε ένα θέμα, της μείωσης των συντάξεων, για μια μείωση των 10 ευρώ, έπρεπε να φωνάξουμε τον Πολ Τόμσεν να τον παρακαλέσουμε. Φώναξα και είπα ότι αυτό είναι απαράδεκτο".

  -"Η Ελλάδα μπορεί δεν πρέπει και δεν μπορεί να μείνει εκτός Ευρωπαικής Ένωσης. Μπορεί όμως εκτός γερμανικής "μπότας". Γιατί σήμερα έχει καταργηθεί η Ευρωπαική Ένωση. Συμπεριφέρονται στους επιτρόπους σαν μαριονέτες. Η Γερμανία αποφασίζει για λογαριασμό της Ευρώπης γιατί έχει φουσκωμένο πορτοφόλι. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται στις Βρυξέλλες αλλά σε ένα πύργο έξω από το Βερολίνο που η Μέρκελ συνεργαζεται με χωρες "δορυφόρους".

  -"Αυτή δεν είναι δανειακή σύμβαση δένει την Ελλάδα χειροποδαρα για 40-50 χρόνια. Αυτό το εκβιαστικο δίλημμα, να αποφασίσω μεσα σε μια ωρα είναι αδιανόητο".

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα