Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαψεύδουν για Πεπόνη

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαψεύδουν για Πεπόνη

Για “λάσπη του συγκροτήματος Λαμπράκη” κάνουν λόγο οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, διαψεύδοντας με ανακοίνωσή τους σενάρια που φέρουν τον οικονομικό εισαγγελέα Γρηγόρη Πεπόνη να συνεργάζεται με το κόμμα.

 

“Η λάσπη του συγκροτήματος Λαμπράκη σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων συνεχίζεται. Αυτή τη φορά τα συκοφαντικά σενάρια εμπλέκουν τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διαψεύδουμε κατηγορηματικά κάθε σενάριο που φέρει τον κ. Πεπόνη να συνεργάζεται πολιτικά μαζί μας”, σημειώνεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση σχετικά με δημοσίευμα της εφημερίδας “Τα Νέα”.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες αναφέρονται στη στήλη του Γιώργου Παπαχρήστου ο οποίος γράφει :”Πάντως, για τον Γρ.Πεπόνη, ο οποίος μία υποψία “καθαροχέρη” Ντι Πιέτρο την έχει, έχω να πω ότι δεν τον φοβάμαι. Εάν δε αποδειχθούν ακριβείς οι φήμες που κυκλοφορούν (πάντοτε στη γνωστή πλατεία, την Εστία) ότι ο πρόεδρος του κόμματος “Π.Καμμένος και Σία Ανεξάρτητοι Έλληνες” Πάνος Καμμένος τού προσφέρει την πρώτη θέση στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας, ιδού πεδίον δόξης λαμπρόν μπροστά του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ