“Πυρετός” συσκέψεων στο Μαξίμου

“Πυρετός” συσκέψεων στο Μαξίμου

Συνεχείς συσκέψεις με τους στενούς του συνεργάτες είχε από το πρωί στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου ο Αντώνης Σαμαράς προκειμένου να καθοριστεί η στρατηγική που θα ακολουθήσει η κυβέρνηση  το προσεχές διάστημα.

Η βασική προτεραιότητα του κ. Σαμαρά είναι η προσέλκυση ξένων επενδύσεων αλλά και η επέκταση όσων ήδη βρίσκονται στη χώρα μας, με στόχο την εισροή κεφαλαίων και την ενίσχυση της ρευστότητας αλλά και την μείωση της ανεργίας.

Τη Δευτέρα το πρωί, ο Πρωθυπουργός  θα δεχθεί στο γραφείο του εκπροσώπους 16 μεγάλων πολυεθνικών εταιρειών που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Στη συνάντηση θα είναι παρόντες ο Γιάννης Στουρνάρας, ο Κωστής Χατζηδάκης και ο Νότης Μηταράκης. Στόχος του πρωθυπουργού είναι η διεύρυνση της παρουσίας τους στην Ελλάδα και φυσικά η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

Την Τρίτη ο Πρωθυπουργός θα συναντηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου με τους πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, ενώ την Τετάρτη το βράδυ θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στα επίσημα εγκαίνια της αντιπροσωπείας του ιδρύματος Konrad Adenauer, στο Μουσείο της Ακρόπολης.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ