“Πεδίο μάχης” οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Ο Κουράκος καταγγέλλει εμπλοκή Βουλγαράκη – H απάντηση Καμμένου

“Πεδίο μάχης” οι Ανεξάρτητοι Έλληνες – Ο Κουράκος καταγγέλλει εμπλοκή Βουλγαράκη – Η απάντηση Καμμένου

 

Εμπλοκή του Γιώργου Βουλγαράκη στην χρηματοδότηση των Ανεξάρτητων Ελλήνων κατήγγειλε πριν από λίγο ο παραιτηθείς πλέον από το κόμμα ο βουλευτής Β’ Πειραιά Γιάννης Κουράκος, εξερχόμενος της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ένα τέταρτο μετά την έναρξή της.

Όπως ανέφερε ο κ. Κουράκος στους δημοσιογράφους, μετά από όσα έγιναν, με πήρε στο τηλέφωνο ένας πολιτικός και μου είπε: “Τώρα που βρήκαμε λεφτά για το κόμμα πάτε να το διαλύσετε;“.

Ο κ. Κουράκος διευκρίνισε ότι ο πολιτικός ήταν ο Γιώργος Βουλγαράκης, στον οποίο, όπως είπε, απάντησε: “Τι μου ζητάς; Πώς να μαζέψω εγώ τον Χρήστο Ζώη;”. Σύμφωνα με τον κ. Κουράκο, ο κ. Βουλγαράκης του ανταπάντησε ότι θα τηλεφωνούσε ο ίδιος στον κ. Ζώη.

Η απάντηση του κ. Βουλγαράκη έρχεται από το ρεπορτάζ του real fm, βάσει του οποίου ο πρώην υπουργός δεν αρνείται ότι υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία με τους κ. Κουράκο και Ζώη. Απορρίπτει, ωστόσο, ότι ο ίδιος ενεπλάκη στο οικονομικό ζήτημα του κόμματος και ξεκαθάρισε ότι έχει φιλικές σχέσεις και με τον κ. Κουράκο και με τον κ. Ζώη.

Aπάντησε, μάλιστα, μέσω twitter: 

“Είναι κρίμα που ιδιωτικές συζητήσεις ανάμεσα σε παλιούς φίλους και συναγωνιστές- απο καθαρό και μόνο ενδιαφέρον, μετατρέπονται σε “επιχειρήματα” αλληλοεξόντωσης και εκκαθάρισης προσωπικών λογαριασμών. Προσωπικά είμαι από επιλογή εκτός πολιτικής και έχω δηλώσει κατ επανάληψη ότι δεν με ενδιαφέρει να ασχοληθώ σε κανένα επίπεδο και με κανένα κόμμα.Ως εκ τούτου, όσοι προσπαθούν να με εμπλέξουν καθ οιονδήποτε τρόπο, στις εσωτερικές τους διαμάχες, επειδή απλώς ο Πάνος Καμένος είναι φίλος μου, αν δεν κατάλαβαν λάθος, τότε εξυπηρετούν άλλα και σε κάθε περίπτωση, ύποπτα συμφέροντα.”

Οσο για τον Πάνο Καμμένο, απάντησε άμεσα τόσο κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, όσο και μέσω twitter: “Η ελληνική απάντηση στην αποστασία είναι ο ανένδοτος αγώνας”. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ