The Social Lawyers: Δ. Ρίζος και Κ. Τσουκαλάς μιλούν για τους πλειστηριασμούς, τον κατώτατο μισθό και την προκαταβολή στις επικουρικές συντάξεις

Η σειρά podcast “The Social Lawyers” του enikos.gr έχει σκοπό να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα θέματα που αφορούν όλους μας. Εργασία και δικαιώματα, ασφάλιση και συντάξεις, πρόνοια και επιδόματα, πρώτη κατοικία και δάνεια, όπως αποτυπώνονται σε νομοθετήματα και δικαστικές αποφάσεις που απασχολούν την επικαιρότητα και την κοινωνία.

The Social Lawyers: Οι αυξήσεις στις συντάξεις και η απόφαση του Αρείου Πάγου για τους πλειστηριασμούς [PODCAST]

Οι δικηγόροι Διονύσης Ρίζος και Κώστας Τσουκαλάς μελετούν και εξηγούν με απλά λόγια όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τους πολίτες, τους εργαζόμενους, τους ασφαλισμένους, τους δανειολήπτες.

Αναλύουν τις νομοθετικές και νομολογειακές εξελίξεις που επηρεάζουν άμεσα την καθημερινότητά μας και δίνουν εξειδικευμένες απαντήσεις σε όλες τις απορίες, που μπορεί να έχουμε.

Στο δεύτερο επεισόδιο της σειράς podcast “The Social Lawyers” ο Διονύσης Ρίζος και ο Κώστας Τσουκαλάς μιλούν για τους πλειστηριασμούς και τα funds μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου, τον νέο κατώτατο μισθό και τις εξελίξεις σχετικά με το επίδομα προσωπικής διαφοράς και την προκαταβολή στις επικουρικές συντάξεις.

Μπορείτε να στέλνετε τις ερωτήσεις σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ