Ο Σιμαρδάνης γίνεται… Γκάμπυ!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Ο Άγγελος Παπαδημητρίου φεύγει, ο Χρήστος Σιμαρδάνης έρχεται!

Όχι, μην πάει το μυαλό σου σε ίντριγκες και «παρασκήνια»!  Η δυνατή και εντυπωσιακή «Γκάμπυ» της Κίρκης Καραλή που κέρδισε κοινό και ειδήμονες στο «Νέο Θέατρο Βασιλάκου», έχει τέτοιο «ρεύμα» που πάρθηκε η απόφαση να συνεχιστεί προκειμένου να την απολαύσουν κι άλλοι θεατρόφιλοι-και γιατί όχι, κάποιοι που την χάρηκαν και θέλουν να την δουν και πάλι!

Αλλάζει όμως στέγη-το συμβόλαιό της αλλά και οι προγραμματισμένες παραστάσεις του Νέου Θεάτρου Βασιλάκου δεν επιτρέπουν την συνέχισή της εκεί,οπότε αυτές τις μέρες γίνονται συζητήσεις για την μεταφορά της σε κεντρικό θέατρο και την αναπροσαρμογή της παράστασης.

Εξαιτίας των πολύωρων και απαιτητικότατων καθημερινών προβών του χαρισματικού Άγγελου Παπαδημητρίου για την «Όπερα της πεντάρας» που ανεβαίνει άμεσα, αποχωρίζεται με βαριά καρδιά και συγκίνηση το ρόλο του,στον οποίο «κέντησε», που τώρα πια αναλαμβάνει με χαρά ο εξαίρετος Χρήστος Σιμαρδάνης.

Και βέβαια δεν έχω μόνο την γερή είδηση-έχω και την πρώτη του φωτογραφία με τις θαυμάσιες συμπρωταγωνίστριές του στην παράσταση  ωγώ Μπρέμπου-Λίλα Μπακλέση.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι τρεις τους «γίνονται» η Γκάμπυ,η περίφημη Γαβριέλα που έγραψε…         ιστορία με τον πολυτάραχο βίο της. Βρήκα την επιλογή Σιμαρδάνη ιδανική και ναι, ναι ανυπομονώ να δω τη νέα βερσιόν της Γκάμπυ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ