Ο Σαράντος καθοδηγεί Κρούσκα – Χρυσικάκο για το “Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα” – Οι πρώτες ΦΩΤΟ από το ΚΘΒΕ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Πρώτος αποκάλυψα πως ο ικανός Θανάσης Σαράντος “μαγειρεύει” για το ισχυρό Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας το αριστουργηματικό έργο του Ευγένιου Ο’Νηλ “Ταξίδι μιας μεγάλης μέρας μέσα στη νύχτα” και πρώτος πως πρωταγωνιστές του έχει τους εξαίρετους και εμπειρότατους Τάκη Χρυσικάκο και Βέρα Κρούσκα.

Τώρα επανέρχομαι έχοντας αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τις πρόβες που γίνονται για την φιλόδοξη αυτή παραγωγή που θα ξεκινήσει το…ταξίδι της από το Υπαίθριο Θέατρο της Μονής Λαζαριστών στα τέλη Ιουνίου και για να περιοδεύσει μετά σε μεγάλες πόλεις της Βόρειας Ελλάδας!

Όπως βλέπεις, οι πρόβες γίνονται με μάσκες και όλες τις οδηγίες… ασφαλείας! Όσοι έχουν πάρει…πρόγευση της δουλειάς, μιλάνε για μια ξεχωριστή παραγωγή που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Δεν έχουμε λοιπόν παρά να περιμένουμε για το αποτέλεσμα και να…λάβουμε ήδη θέσεις για την πρεμιέρα στο Λαζαριστών!

Ελπίζω ως τότε όλα να είναι καλύτερα και να γίνουν όλα τα θεατρικά… ταξίδια όπως τους πρέπει και τους αξίζει! Βέρα-Τάκη και Θανάση, συνεχίστε γερά!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ