Ο Γιώργος Κωνσταντίνου γίνεται…Κλαύδιος!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ.

Θυμάσαι που σου «πρόδωσα»ότι ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης… επιστρέφει σε μια παλιότερη, λατρεμένη επιτυχία του,τον «Άμλετ Β’»που είχε σπάσει ταμεία στο «Ριάλτο»,αλλά και στο «Παρκ», την οποία θα παρουσιάσει τον χειμώνα στο θέατρο«Ζίνα»; Τώρα επανέρχομαι για να σου «προδώσω» και την διανομή της εν λόγω υποσχόμενης δουλειάς που θα σκηνοθέτησει ο ίδιος ο Κυριακίδης,ο οποιός θα «ντυθεί»και τον Άμλετ τον Β!

ΞΕΚΙΝΩ φυσικά με τον υπέροχο Γιώργο Κωνσταντίνου που μετά την επιτυχημένη συνεργασία του με τον Βλαδίμηρο στο γερό «Σώσε»,παραμένει μαζί του για να «ντυθεί» όπως έμαθα τον Κλαύδιο-ανυπομονώ και χαίρομαι για τον μεγάλο κύριο του θεάτρου μας που αποτελεί πάντα μεγάλο «άσσο»για όσες παραστάσεις παίζει. Με το καλό λοιπόν

ΔΙΠΛΑ τους θα δούμε επίσης τους ικανούς Χριστίνα Τσάφου[Γερτρούδη],Βάσω Γουλιελμάκη[Οφηλία],Πάνο Σταθακόπουλο [Λαέρτης],Δημήτρη Μενούνο[Οράτιος], Χρήστο Γιάνναρη[Γκιλντενστερν],Γιώργο Χατζή[Πολώνιο]και Γιάννη Ζαράγκαλη [Ροζενγκραντς].Γερή ομάδα.Καλοτάξιδη. Πρόκειται για μια παραγωγή του Ομίλου Τάγαρη και η πρεμιέρα της θα γίνει μέσα στον Οκτώβριο.

ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ θέλω να αναφέρω ότι το έργο θα ανέβει στην μετάφραση-κέντημα που είχε κάνει ο πολύτιμος Ερρίκος Μπελιές, ο οποίος έφυγε πρόσφατα αφήνοντάς μας ένα ανεκτίμητο θησαυρό μέσα απο τις μεταφράσεις και την ποίησή του. Τα σκηνικά της παράστασης θα υπογράψει η καίρια Μαίρη Τσαγκάρη,τα κοστούμια η ικανή Νικόλ Παναγιώτου και τους φωτισμούς η μαιτρ Κατερίνα Μαραγκουδάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ