Η Παπούλια έτοιμη για… Επικίνδυνες Σχέσεις

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Χθες σου «πρόδωσα» ότι ο πολυπράγμων Γιώργος Κιμούλης θα ανεβάσει στο θέατρο «Άλμα» τις συναρπαστικές «Επικίνδυνες σχέσεις» του Λακλό, με τις «Θεατρικές Σκηνές» και σήμερα… επανακάμπτω για να σε ενημερώσω για έναν ακόμα «άσσο» της δουλειάς!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο Κιμούλης που θα υπογράψει και την μετάφραση και την  σκηνοθεσία του έργου, αλλά και θα πρωταγωνιστήσει σε αυτό «έκλεισε» να έχει στο πλευρό του την άξια Εβελίνα Παπούλια που θα ερμηνεύσει την σατανική Μαρτέϊγ, η οποία ζει βάζοντας στοιχήματα πάνω στην κρυφή ερωτική ζωή των άλλων και κυριαρχεί με αυτό τον  τρόπο κοινωνικά.

Η ηρωίδα αναθέτει στον πρώην εραστή της, τον ακόλαστο Βαλμόν [Γιώργος Κιμούλης] να αποπλανήσει τη νεαρή κοπέλα που πρόκειται να παντρευτεί. Εκείνος τα καταφέρνει θαυμάσια, κερδίζοντας έτσι το στοίχημα,αλλά προκύπτουν απίστευτες ανατροπές και δραματικές εξελίξεις…

Οι συζητήσεις για την υπόλοιπη διανομή προχωρούν με γοργότατους ρυθμούς μια και ο πολυσχιδής Κιμούλης επιθυμεί να κάνει πρεμιέρα τις πρώτες ημέρες του Οκτωβρίου στο υπέροχο θέατρο «Άλμα».             

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ