Η Κίτσου «γίνεται» Ελένη και σε… live streaming

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Μα τι ωραία είδηση! Την συναρπαστική παράσταση του Μάνου Καρατζογιάννη «Για την Ελένη» που ξεκίνησε την επιτυχημένη πορεία της από την Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου για να «σπάσει πόρτες» στη συνέχεια στο «Tempus Verum»και το θέατρο «Σταθμός» αλλά και σε μεγάλες πόλεις ανά την Ελλάδα, μπορείτε να την απολαύσετε σύντομα και διαδικτυακά!

Σύμφωνα με πληροφορίες μου, η παράσταση-πρόταση όπου «κεντούσε» η Μαρία Κίτσου κερδίζοντας κοινό και ειδήμονες, θα «ανέβει» τον Φεβρουάριο στο viva.gr για να την χαρούν όσοι δεν πρόλαβαν, αλλά και για να την ξαναδούμε όσοι νιώσαμε θεατρική μέθεξη από αυτή!

Η ταλαντούχα Μαρία Κίτσου ερμηνεύει μοναδικά την αδικοχαμένη, σπουδαία ηθοποιό Ελένη Παπαδάκη που δολοφονήθηκε στα Δεκεμβριανά, σε μια παράσταση που στηρίχτηκε στο ιστορικό αρχείο που συγκέντρωσε ο αλησμόνητος Μάνος Ελευθερίου για τις ανάγκες του βιβλίου του «Η γυναίκα που πέθανε δυο φορές». Το γερό κείμενο και την έξοχη σκηνοθεσία υπογράφει ο Μάνος Καρατζογιάννης και στην παράσταση συμπράττει στο ρόλο του εκτελεστή ο Μάριος Μακρόπουλος.

Θα επανέλθω με λεπτομέρειες, μα για την ώρα σας ενημερώνω για την είδηση και σας προτρέπω να μη χάσετε το ρεσιτάλ ερμηνείας της Κίτσου, που στο πέρασμα του χρόνου έμελλε να «ντυθεί» μια άλλη Ελένη, την Ελένη Σταμίρη στις «Άγριες Μέλισσες», βλέποντας τις μετοχές της να εκτοξεύονται.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ