Ο Νιάρρος θα «χτυπήσει» με γερούς «Παίκτες» στο θέατρο «Κιβωτός» σε σκηνοθεσία του Κουτλή

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

Από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του ο τιμημένος με Βραβείο Χορν Γιάννης Νιάρρος μόλις έκλεισε να πρωταγωνιστήσει στους γερούς «Παίκτες» του Νικολάι Γκόγκολ,που θα δούμε στο φιλόξενο θέατρο «Κιβωτός»από τον Γενάρη,με το ραντεβού να δίνεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη.Την σκηνοθεσία της φιλόδοξης δουλειάς θα υπογράψει ο ικανός Γιώργος Κουτλής ενώ δίπλα στον χαρισματικό Νιάρρο θα δούμε τους καίριους Βασίλη Μαγουλιώτη, Ηλία Μουλά, Αλέξανδρο Χρυσανθόπουλο, Σωκράτη Πατσίκα,Γιώργο Μπουκαούρη και τον έμπειρο Άλκη Παναγιωτίδη. Παραγωγή ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ[Παναγιώτης Γεροδήμος].

Η ιστορία…

Σ’ ένα μικρό πανδοχείο μιας επαρχίας, ένας ικανός χαρτοπαίκτης με ειδίκευση στις απάτες της τράπουλας έρχεται με σκοπό να αλιεύσει τα ανυποψίαστα θύματά του. Στο ίδιο πανδοχείο, όμως, γνωρίζεται με μια μικρή συμμορία χαρτοπαικτών, οι οποίοι ετοιμάζουν στημένες απάτες με σκοπό να αποσπάσουν χρήματα από τους ανυποψίαστους περαστικούς. Οι τρεις θαμώνες, απατεώνες – επαγγελματίες χαρτοπαίχτες θα συναντηθούν, έτσι το παιχνίδι θα εξελιχθεί από μια απλή χαρτοπαικτική παρτίδα σε μια κωμικοτραγική φάρσα με απρόσμενες συνέπειες. Η αγωνία, το πάθος και η αλαζονεία παρασύρουν τους παίκτες σε ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή.

“Σκύλος”και “Στέλλα” το καλοκαίρι…

Μέσα στο καλοκαίρι όμως μπορείτε να απολαύσετε τον εξαιρετικό Γιάννη Νιάρρο στην έξοχη παράσταση “Ποιος σκότωσε το σκύλο τα μεσάνυχτα” σε σκηνοθεσία Βαγγέλη Θεοδωρόπουλου στις 23-24 Ιουλίου στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης “Δημήτρης Κιντής”και στις 28-29 του μήνα στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”.Τον Σεπτέμβριο θα μπορέσετε να τον δείτε στο σκληρό και δυνατό “Στέλλα κοιμήσου”που θα παιχτεί στο Κηποθέατρο Παπάγου[5-6.8],στο Θέατρο Άλσους Ηλιούπολης “Δημήτρης Κιντής”[18,19.8]και στο Θέατρο Βράχων “Μελίνα Μερκούρη”[25-26.8]

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ