Εκτός θεάτρου, εντός “Μουρμούρας” η Σμαράγδα Καρύδη

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Του ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗ

ΕΙΔΗΣΗ Νο1: Η χαρισματική Σμαράγδα Καρύδη μου έλεγε εδώ και καιρό πως δεν θα κάνει θέατρο τον χειμώνα, αν δεν… σκάσει κάτι σούπερ! Μετά την καλλιτεχνική και εμπορική επιτυχία του “Κουτρούλη” που σκηνοθέτησε με δεινότητα και πρωταγωνίστησε με οίστρο, ήθελε να σκεφτεί σοβαρά το επόμενό της βήμα και να μην παίξει… για να παίξει κάπου!

Στη διαδρομή ήρθε από ότι έμαθα μια γερή πρόταση να σκηνοθετήσει ένα έργο στο οποίο είχε παίξει παλαιότερα, αλλά “πάγωσε” η δουλειά λόγω κορονοϊού και νέων μέτρων -όχι δεν γράφω το έργο γιατί μπορεί να γίνει στο μέλλον- κι έτσι θα μείνει εκτός θεάτρου τον χειμώνα.

ΕΙΔΗΣΗ Νο2: Εκτός θεάτρου μεν, εντός “Μουρμούρας”δε! Έγκυρες πηγές μου λένε πως η ταλαντούχα Σμαράγα “έκλεισε” να κάνει ένα σπέσιαλ γκεστ μερικών επεισοδίων στην άκρως επιτυχημένη σειρά του Alpha “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”.

Τα επεισόδια θα γυριστούν φέτος, αλλά θα τα δούμε την επόμενη σεζόν και την θέλουν να παίζει μια κρητικιά εκδότρια που θα βρεθεί στην ιστορία του ζευγαριού που ερμηνεύουν εξαιρετικά οι Αντωνίου – Κοκκίδου.

Και δεν θα μείνει μόνο σ’ αυτό το γκεστ της “Μουρμούρας”, λένε οι ίδιες πηγές μου! Συζητάει και κάτι άλλο δυνατό τηλεοπτικό που αν δεν “κλειδώσει” δεν μπορώ να το “προδώσω”! Όλα καλά να πάνε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ