Το «Ξύπνημα της άνοιξης» πήρε πράσινο φως και για του χρόνου

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤου ΒΑΣΙΛΗ ΜΠΟΥΖΙΩΤΗΤο «Ξύπνημα της άνοιξης» που…σπάει πόρτες στο Θέατρο του Νέου Κόσμου, πήρε πράσινο φως και για του χρόνου! Όπως έμαθα η εν λόγω παράσταση-πρόταση του πολυσχιδή Δημήτρη Καραντζά η οποία κερδίσει κοινό και ειδήμονες στην Κεντρική Σκηνή του εν λόγω θεάτρου,πρόκειται να επαναληφθεί και του χρόνου!

Το ραντεβού θα δίνεται, όπως μαθαίνω κάθε Δευτέρα και Τρίτη και ακόμα δεν έχει «κλειδώσει» ο χώρος που θα φιλοξενεί τη δουλειά-αν όχι κάποιος του Θεάτρου του Νέου Κόσμου,σίγουρα κάποια απ’τις σκηνές που συνεργάζεται με αυτό. Θα μάθω και θα επανέλθω δριμύτερος.

Η πρόταση που έχω να σου κάνω πάντως είναι να το δεις ως τις 5 Ιουνίου στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου του Νέου Κόσμου και του χρόνου το βλέπουμε ξανά μαζί όπου κι αν παιχτεί!

Να θυμίσω ότι στην εμπνευσμένη αυτή παράσταση που υπογράφει ο «δαιμόνιος» Δημήτρης Καραντζάς πέρα από την άξια Μαρία Σκουλά που κεντά υποκριτικά, αρέσουν πολύ οι ικανότατοι Γιώργο Δικαίος, Βαγγέλης Αμπατζής, Νάνσυ Σιδέρη,Κορίνα-Άννα Γκουγκουλή,Μάνος Πετράκης,Ασημίνα Αναστασοπούλου, Αναστάσης Λαουλάκος.

Η έξοχη μετάφραση είναι του Γιώργου Δεπάστα το υπέροχο σκηνικό της Άρτεμις Φλέσσα,τα θαυμάσια κοστούμια της Ιωάννας Τσάμη,η άψογη μουσική του Κορνήλιου Σελασμή και ο τέλειος σχεδιασμός φωτισμών του Αλέκου Αναστασίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ