Η σημερινή απαγορευμένη ατζέντα του Μπουζ 12/10/2016

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Διαβάστε τις σημερινές σημειώσεις στην ατζέντα του Μπουζ.

 

Πρώτος σου αποκάλυψα ότι ο «πολύς» Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζει με τις «Θεατρικές Σκηνές» ένα εξαιρετικό φιλόδοξο ανέβασμα του σπουδαίου έργου του Λακλό «Επικίνδυνες σχέσεις», πρώτος σου …πρόδωσα την γερή ομάδα που «έκλεισε» να παίξει πλάι του στο θέατρο Άλμα και τώρα σου δίνω…γεύση από τις πρώτες συναντήσεις τους που πηγαίνουν εξαιρετικά!

Ιδού λοιπόν ο πολυσχιδής Κιμούλης που διασκεύασε και σκηνοθετεί το έργο κρατώντας τον πρώτο ρόλο του Βαλμόν με την Εβελίνα Παπούλια, την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, την κυρία Μάρω Κοντού, Μάρα Δαρμουσλή, Λάμπρο Κτεναβό,Νάνσυ Μπούκλη, Σπύρο Σαραφιανό κλπ.

Η πρεμιέρα θα γίνει τον Νοέμβριο και περιμένουμε  με μεγάλο ενδιαφέρον την υποσχόμενη παραγωγή!

 

 

 

Ξανά μαζί παίζουν, όπως πρώτος σου αποκάλυψα η εξαιρετική Μαρία Καβογιάννη και ο πολύς Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Οι δύο τους που έχουν συμπράξει δυναμικά στη σειρά «Εγκλήματα»-και όχι μόνο, αλλά εκεί … έγραψαν ιστορία!-, συμπρωταγωνιστούν τώρα στην ολοκαίνουργια φιλόδοξη σειρά του Λευτέρη Παπαπέτρου «Στο καλό,γλυκιά μου συμπεθέρα…» που θα δούμε στον ΑΝΤ1.

Εδώ σε ένα ενσταντανέ απ’τα γυρίσματα με τον άξιο Θοδωρή Κατσαφάδο!

Με το καλό…

 

 

 

 

Θυμάσαι που σου είχα«προδώσει»ότι ο Αλέξανδρος Ρήγας ετοιμάζεται να παρουσιάσει μια νέα version του δυνατού «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή»που έγραψαν με τον Δημήτρη Αποστόλου και γνώρισε τεράστια εμπορική και καλλιτεχνική επιτυχία στο παρελθόν; Ε, οι πρόβες για την φιλόδοξη αυτή δουλειά που θα φιλοξενηθεί στο «Ριάλτο-Αλεξανδράκης» ξεκινούν την άλλη Τετάρτη κι ο Αλέξανδρος με τον δυνατό θίασό του το γιόρτασαν με μια έξοδο στο υπέροχο Mayor του Κολωνακίου! Εκεί ήταν φυσικά και η Νινέτα με τη Νταίζη Λεμπέση μια και η παράσταση θα ανέβει σε συμπαραγωγή τους με τον Αλέξανδρο Ρήγα -καλύτερη λύση δεν μπορούσε να βρεθεί!-.

 

Στην πόζα που «αλιεύσαμε»από το χθεσινό βράδυ διακρίνεται η …dream team της δουλειάς με τον Ρήγα: Χρυσούλα Διαβάτη, Μπέσσυ Μάλφα,Παρθένα Χοροζίδου, Δημήτρης Μαυρόπουλος,Τάσος Παλατζίδης, Παντελής Καναράκης, Σοφία Μουτίδου,Πατρίκιος Κωστής, Κωνσταντία Χριστοφορίδου,Θωμάς Πανδής.

ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ο πολυσχιδής Ρήγας κάνει πρόβες για την πολυδάπανη παραγωγή των Θεατρικών Σκηνών «Πυγμαλίων-Ωραία μου κυρία»που θα ανέβει στο θέατρο Pantheon το Δεκέμβριο με πρωταγωνιστές τη Δήμητρα Ματσούκα,τον Κώστα Κόκλα,τον Παύλο Χαϊκάλη,τον Αντώνη Καφετζόπουλο, την Μπέτυ Λιβανού,τον Ορέστη Τζιόβα κλπ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ