Ένα… θρίλερ, ένας γάμος και μια αποθέωση!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Σήμερα θα…παίξουμε ένα διαφορετικό «παιχνίδι»!

Δεν θα διαβάσεις Ατζέντα σε …δόσεις, αλλά …τηλεγραφικά.

Θα στα… προδώσω όλα, αλλά σε τίτλους και με τη μία!

Μάθε ποιος τοπ πρωταγωνιστής… πληρώνει ακριβά μια ατάκα που είπε, σε τι…κατήφορο βρίσκονται τα θέατρα, τι σκυτάλη πήρε η Λία Βίσση, πότε θα…ντυθεί γαμπρός ο ταλαντούχος Χάρης Τζωρτζάκης ,πως πήγε η πρεμιέρα του Sweet Charity, πόσο χαίρεται η Καρύδη που θα «παντρέψει» τις δυνάμεις της εκ νέου με τον Αθερίδη κλπ. Πάρε ανάσα.

-ΚΟΥΙΖ: Ποιος θιασάρχης που έκανε πρόσφατα ένα πολύ μεγάλο «φάουλ» με ατάκα του «έτσουξε», πληρώνει το κόστος της σε ακυρώσεις στο θέατρο που παίζει;

Από εκεί που ήταν στην…πρώτη γραμμή, είδε τα εισιτήριά του να πέφτουν  επικίνδυνα  και τον έχει πιάσει μεγάλο άγχος .Και ο κατήφορος συνεχίζεται, μου λένε. Άγριος κατήφορος.

-ΠΤΩΤΙΚΗ τάση υπάρχει όμως και σε πολλές άλλες θεατρικές παραγωγές- απ’ τις αμέτρητες που φιλοξενεί η Αθήνα…                

Το «sold out» δεν το βρίσκεις πουθενά, το «πάει καλά» δεν είναι συχνό, το «κρατιέται» το βλέπεις να «φοριέται» πάρα πολύ, ενώ κάποιες παραστάσεις έριξαν αυλαία νωρίς-νωρίς και έρχεται δυστυχώς άγριος…χορός του Ζαλόγγου για πολλά σχήματα. Θρίλερ!

-ΘΥΜΑΣΑΙ που σου είχα «προδώσει» πως η ικανή Λία Βίσση θα πάρει το … τιμόνι στο Pantheon και θα διευθύνει την ορχήστρα του Victor-Victoria, λόγω του ότι ο καλός Αλέξιος Πρίφτης έπρεπε να… την κάνει για «Sweet Charity»;

Ε, ανέλαβε,όπως μου είπε φίλη της στήλης και «τα σπάει». Μια και ο λόγος για το «Victor» να σε ενημερώσω ότι πάει πολύ καλά για αυτό και θεωρείται σχεδόν σίγουρο όπως σου έγραψα ήδη ότι «θα πάει» και του χρόνου, μαζί με το «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» που θα ανεβάσει ο «πολύς» Λιγνάδης με νέα παιδιά -θα επανέλθω με hot λεπτομέρειες…-

-ΓΑΜΠΡΟΣ ντύνεται ο καλός  ηθοποιός Χάρης Τζωρτζάκης που τον καιρό αυτό κάνει εντατικές πρόβες στον «Θάνατο του εμποράκου» που ανεβάζει στο Εθνικό ο Φασουλής με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Μετά από πολλά χρόνια σχέσης με την συνάδελφό του Έφη Κόντα, πήραν την απόφαση να παντρευτούν. Σου έχω και ημερομηνία: 30 Ιουλίου! Μα όλα εγώ; Όλα!

-ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ στην χθεσινή πρεμιέρα του ισχυρού Sweet Charity η χαρισματική Σμαράγδα Καρύδη! Τα μπράβο και τα πολύ ζεστά χειροκροτήματα αφορούσαν όλο τον θίασο-Μπεγνής, Ζαλμάς, Παπαδημητρίου, Μπουλέ, Σβιτάιλο-αλλά το θέατρο…έπεσε για την Sweet Σμαράγδα που τα’ δωσε όλα!

-ΣΤΟΝ επόμενο τόνο, τι; Η Σμαράγδα με τον Θοδωρή Αθερίδη θα «χτυπήσουν» Μικρό Παλλάς με το «Ψέμα»που θα σκηνοθετήσει εκείνος, ενώ στο Badminton «παίζει» σοβαρά να ανέβει το Cabaret-τα δικαιώματα τα έχει πάρει ήδη ο «δαιμόνιος» Μιχάλης Αδάμ -με πρωταγωνίστρια που ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Η Έλενα Παπαρίζου είχε άλλες ανειλημμένες υποχρεώσεις κι έτσι θα πρέπει να βρουν άλλη για τον ρόλο. Μήπως-λέω μήπως-θα ήταν καλό να περιμένουν την Σμαράγδα και να κάνουν πρεμιέρα Πάσχα; Μια ιδέα έριξα…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ