Το φιλόδοξο …Πάρτι της Μαρί Κυριακού!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη

Ο αγαπημένος Μάικ ο Φασολάκης «επιστρέφει» δριμύτερος με ένα εξαιρετικό φιλόδοξο …πάρτι που υπόσχεται να «κλέψει»μικρά και μεγαλύτερα παιδιά! 

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του enikos.gr η Μαρί Κυριακού έγραψε με μεράκι κι όρεξη ένα καινούργιο θεατρικό έργο που ακούει στον τίτλο «Μάιλ ο Φασολάκης-Το πάρτι», το οποίο θα παρουσιαστεί σε περιοδεία σε όλη την Ελλάδα το καλοκαίρι!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου δυνατού θεατρικού έργου, ο αγαπημένος ήρωας των παιδιών, ο υπέροχος Μάικ ο Φασολάκης,δημιουργεί ένα μεγάλο  πάρτι στη σκηνή και προσκαλεί όλα τα παιδιά να διασκεδάσουν μαζί.

Νέοι ήρωες και  νέοι χαρακτήρες έχουν προστεθεί  στο μιούζικαλ, όπου ο Μάικ μαζί με τους «παράξενους» και περίεργους φίλους του,  χορεύει,  τραγουδά, κατεβαίνει από την σκηνή ,παίζει με τα παιδιά και ξεσηκώνει με το κέφι και τον ενθουσιασμό του όλο τον κόσμο! 

Μια ξεχωριστή παράσταση με εντυπωσιακά «καρτούν» κοστούμια και με πλούσια σκηνικά «μαγειρεύεται»από την γερή «Φιλοθέατον»σε σκηνοθεσία Βασίλη Μυριανθόπουλου,σκηνικά-κοστούμια Χριστίνας Κωστέα,μουσική Θάνου Παπανικολάου και μουσική διδασκαλία Άκη Δείξιμου.

Θες και τη διανομή τώρα για να έχεις ολοκληρωμένη ενημέρωση; Σιγά που δεν θα ήθελες…

Στον ρόλο του Μάικ του Φασολάκη θα δούμε τον Άρη Πλασκασοβίτη,ενώ ρωταγωνιστούν αλφαβητικά οι Βασιλάκης Λευτέρης, Καλογεράκου Φιλίτσα, Κρανιώτης Βαγγέλης, Μάγκου Άννα, Μητσιάλη Ιωάννα, Τσιώνας Βησσαρίων, Χατζιηλίας Στράτος.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ