Η Καίτη Κωνσταντίνου θα γίνει… Ριχάρδος!

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ ΑΤΖΕΝΤΑ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ.

Του Βασίλη Μπουζιώτη 

Μπορεί να απολαμβάνουμε ήδη τον «Ριχάρδο τον 3ο» του Σαίξπηρ στο Εθνικό Θέατρο σε σκηνοθεσία του Γιάννη Χουβαρδά με τον Δημήτρη Λιγνάδη στον ομώνυμο ρόλο, έρχεται όμως ένας ακόμα Ριχάρδος, πιο…ιδιαίτερος.

Κι αυτό γιατί τον σαιξπηρικό ήρωα θα ντυθεί αυτή τη φορά γυναίκα! Σύμφωνα με πηγές του enikos.gr η Καίτη Κωνσταντίνου ετοιμάζεται για το πιο απαιτητικό αλλά και δύσκολο «στοίχημα»της καριέρας της, που την θέλει να ενσαρκώνει τον Ριχάρδο τον 3ο με σκηνοθέτη τον Τάκη Τζαμαργιά στο Σύγχρονο Θέατρο από τον Φεβρουάριο.

Παιδί του Θεάτρου Τέχνης η ικανότατη Κωνσταντίνου, έχει ξεχωρίσει σε αρκετές θεατρικές-τηλεοπτικές παραστάσεις κι είναι ενθουσιασμένη για το νέο της αυτό «άλμα». Αρνήθηκε πολλές προτάσεις κι είπε αρκετά όχι μετά τα «Εγκλήματα»που εκτίναξαν τις μετοχές της στο κόκκινο-η Σωσώ που έπαιζε μοναδική, ήταν από τους πιο γερούς άσσους της σειράς του χαρισματικού Λευτέρη Παπαπέτρου-.

Έκανε επιλεκτικά «χτυπήματα», έπαιξε σε έργα που την κέντρισαν και τώρα κάνει εντατικές         πρόβες για την φιλόδοξη αυτή παραγωγή…

12.20 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ στο…αποκλειστικό. Στο πλευρό της Καίτης Κωνσταντίνου θα δούμε τους Πηνελόπη Τσιλικα, Ευαγγελίνα Ανδρεαδάκη, Κωνσταντίνο Γαβαλά,Μιχάλη Μουλακάκη, Θωμά Γκαγκα και Αλέξανδρο Μαυρόπουλο.

Αναμένουμε!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ