Υπ Οικονομικών: Κόψτε το σήμα, είστε παράνομοι

Υπ Οικονομικών: Κόψτε το σήμα, είστε παράνομοι

Η διακοπή της αναμετάδοσης του σήματος της ΕΡΤ από τα ΜΜΕ ζητείται με έγγραφο από σύμβουλο του Γιάννη Στουρνάρα.

Όπως αναφέρεται συγκεκριμένα, τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ’ αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Ολόκληρο το mail είναι το παρακάτω:

 

«Αγαπητέ κύριε-αγαπητή κυρία,

Εκ μέρους του Υπουργού Οικονομικών, κ. Γ. Στουρνάρα, σας ενημερώνουμε οτι σύμφωνα με τη την υπ’ αριθμ. ΟΙΚ.02/11.6.2013 (ΦΕΚ Β΄ 1414/11.6.2013) ΚΥΑ καταργείται η δημόσια επιχείρηση ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (ΕΡΤ Α.Ε) και οι θυγατρικές της. Με βάση την παραπάνω απόφαση, διακόπτεται η λειτουργία της εταιρίας ΕΡΤ Α.Ε. και των θυγατρικών της και ως εκ τούτου παύει η εκπομπή σήματος από την ΕΡΤ.

Για το σκοπό αυτό, επισημαίνεται οτι τυχόν προβολή των πάσης φύσεως εκπομπών (τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών) που φέρουν το σήμα της ΕΡΤ Α.Ε. από περιφερειακούς τηλεοπτικούς σταθμούς, συνιστά μη αδειοδοτημένη και εξ’αυτού του λόγου παράνομη προβολή προγράμματος και αντιμετωπίζει όλες τις κυρώσεις που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία.

Για τον Υπουργό Οικονομικών Γ. Στουρνάρα»

Πηγή: topontiki.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ