Ξαφνική αποχώρηση από το OPEN

Το τέλος της συνεργασίας της με το OPEN ανακοίνωσε γνωστή παρουσιάστρια. 

Ο λόγος για την δημοσιογράφο Τζωρτζέλα Κόσιαβα που ανέβασε μια φωτογραφία στους λογαριασμούς της στα social media, ευχαριστώντας όλους τους ανθρώπους, με τους οποίους συνεργάστηκε στο κανάλι.

«Γυρίζω σελίδα σήμερα , φεύγοντας από το open, με χαμόγελο και ψηλά το κεφάλι μετά από μια πορεία που είχε τα πάντα . Μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους συναδέλφους που δουλέψαμε με αγάπη και όραμα ! Καλή συνέχεια με υγεία και δημιουργία … #theend #opentv #newbeginning», έγραψε η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στη λεζάντα της ανάρτησής της.


Σημειώνεται ότι η Τζωρτζέλα Κόσιαβα στις αρχές της σεζόν παρουσίασε στο OPEN την εκπομπή “Μίλησέ μου” στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού. η οποία ωστόσο κόπηκε τον Νοέμβριο. Ντεμπούτο στην τηλεόραση είχε κάνει το 2005, όταν συμμετείχε στη ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή του Star “Όλα καλά”.  Την επόμενη χρονιά παρουσίαζε την εκπομπή μαγειρικής στο Star “Τι θα φάμε σήμερα;” με την Νίκη Μερκούρη.

Επίσης, έχει συνεργαστεί για αρκετές σεζόν με την Ελεονόρα Μελέτη στις εκπομπές “Πρωινή Μελέτη” και “Μεσημεριανή Μελέτη” στο Star.  Στη συνέχεια η Τζωρτζέλα Κόσιαβα μετακόμισε στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και μια σεζόν μετά πήγε στο Epsilon.

Τζωρτζέλα Κόσιαβα

Από το 2016 συμμετείχε στην εκπομπή “Φτιάξε καφέ …να στα πω!” στο Epsilon με παρουσιάστρια την Κατερίνα Καινούργιου. Το καλοκαίρι του 2017 παρουσίασε την εκπομπή “Μάτσες Μούτσες” στο Epsilon Tv, ενώ ένα χρόνο αργότερα παρουσίασε μαζί με την Ελίνα Κέφη, την εκπομπή “Παιδιά από σπίτι”.

Από το 2019 έως το 2021, πριν αναλάβει τη μεσημεριανή εκπομπή, συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής “Ευτυχείτε” της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ