Ξάφνιασε τους πάντες η Βάνα Μπάρμπα – “Πάγωσαν” Λιάγκας και Σκορδά με την αποκάλυψη της ηθοποιού

Καλεσμένη στην εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1 ήταν η Βάνα Μπάρμπα το πρωί της Δευτέρας. Η αποκάλυψη που έκανε η ηθοποιός ξάφνιασε τους πάντες ενώ Γιώργος Λιάγκας και Φαίη Σκορδα, έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

Συγκεκριμένα, στο τέλος της συνέντευξής της η Βάνα Μπάρμπα ζήτησε τον λόγο από τους παρουσιαστές για να κάνει μια τοποθέτηση.

«Πέρασα πολύ μεγάλες προδοσίες με ανθρώπους που κι εγώ θα καταγγείλω στη Δικαιοσύνη προσεχώς. Ήταν τρομακτικό! Είναι απίστευτο, ήταν προδοσία. Χρησιμοποίησαν το όνομά μου. Είναι τρομερό, την έχω πατήσει από φίλους” δήλωσε αρχικά.

“Είναι μεγάλος επιχειρηματίας που ανήκει στον χώρο των Media. Είναι απίστευτο από που έπαθα, μεγάλη ζημιά. Πρέπει να είμαι σίγουρη ότι το έκανε ο ίδιος και μετά θα το μάθετε όλοι! Αυτός που έχει πράξει άσχημα πρέπει να το πληρώνει. Και πρέπει να βγαίνουν όλα στο φως. Πραγματικά έπαθα ζημιά, ένα μήνα τώρα τρέχω και είμαι μια μάνα με ένα παιδί. Αν είναι αυτός από πίσω, από μένα θα πάρει μήνυση και θα το μάθετε σύντομα” σημείωσε η Βάνα Μπάρμπα χωρίς να προβαίνει σε περισσότερες λεπτομέρειες. “Είναι ιδιοκτήτης, έχουν κάνει χιλιάδες εκβιασμούς, μεγάλη ζημιά σε πολύ κόσμο και τους αφήνουν και απλήρωτους. Σε μένα λοιπόν, στην Βάνα Μπάρμπα δεν περνάνε αυτά” τόνισε τέλος η ηθοποιός η οποία έχει απευθυνθεί ήδη σε δικηγόρο.

Δείτε όλα όσα είπε η Βάνα Μπάρμπα

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.