X-Factor: Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Λαζαρίδου – ΒΙΝΤΕΟ

Η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα είναι η μεγάλη νικήτρια του X-Factor.

Ο μεγάλος τελικός του “X-Factor” το βράδυ της Κυριακής ήταν γεμάτος μοναδικές εμφανίσεις, συγκινήσεις και εκπλήξεις. Μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις των πέντε παικτών που βρέθηκαν στον μεγάλο τελικό, ο Ανδρέας Γεωργίου ανακοίνωσε τους δύο μεγάλους νικητές του “X-Factor”. Ο πρώτος κέρδισε το έπαθλο των 150.000 ευρώ και ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και ο δεύτερος κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Μεγάλη νικήτρια του “X-Factor” επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί αναδείχθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα. Η Κατερίνα Λαζαρίδου είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό “X-Factor”.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε ο Άγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ενώ στην τρίτη θέση βρέθηκε η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου.

Ο Χρήστος Αδαμόπουλος κατέλαβε την 4η θέση, με τη μέντορά του, Μαρίζα Ρίζου, να τονίζει ότι το ελληνικό τραγούδι χρειάζεται μια τέτοια φωνή. Στην 5η θέση βρέθηκε το διαφορετικό συγκρότημα «Γίναμε» που εντυπωσίασε κριτές και τηλεθεατές του X-Factor. Ο Μιχάλης Κουϊνέλης ανέφερε ότι το ταξίδι τους στην ελληνική μουσική σκηνή τώρα ξεκινά.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ