Άγριες Μέλισσες – Δημήτρης Γκοτσόπουλος: Στο τελευταίο γύρισμα της 2ης σεζόν ήθελα να σκοτώσω τη Μαρία Κίτσου

Άγνωστες ιστορίες και περίεργα περιστατικά από τα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αποκάλυψαν οι ηθοποιοί στο μεγάλο αφιέρωμα του ANT1, «Το τελευταίο πέταγμα», που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής. 

Όλοι οι συντελεστές της σειράς ανέφεραν ότι στα γυρίσματα του αγαπημένου σίριαλ και τα τρία χρόνια το κλίμα ήταν ιδανικό. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπήρξαν και εντάσεις. Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος εξομολογήθηκε πως λίγο πριν το τελευταίο γύρισμα της 2ης σεζόν είχε έναν πολύ μεγάλο καβγά με τη Μαρία Κίτσου.

Όπως ανάφερε ο “Λάμπρος”, εκείνος και η “Ελένη” δεν μιλιόντουσαν και έπρεπε να γυρίσουν την πολύ τρυφερή σκηνή, με την οποία έκλεισε ο 2ος κύκλος της σειράς.

«Ήταν πάρα πολύ δύσκολη μέρα για μένα και τη Μαρία. Ήταν μία μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο – γιατί δεν είναι όλα ρόδινα – πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά. Σκοτωνόμαστε. Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα “Σταμάτα!”. Για πρώτη φορά δεν ήθελα να τη δω και δεν ήθελε να με δει. Από κάτι ασήμαντο» ανέφερε αρχικά ο γνωστός ηθοποιός.

«Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι σχεδόν δεν μιλιόμαστε. Και πάμε λήψη. Έφευγε ο ήλιος και έπρεπε να προλάβουμε. Κι έπρεπε να την πάρω αγκαλιά και να της πω το “Θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι”. Και έπρεπε αυτό να βγει πολύ γλυκό, πολύ αληθινό, και με όλη την αγάπη και την ελπίδα. Εγώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω, ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο» συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ