“Βόμβα” από την Αγγελική Νικολούλη για τα Γλυκά Νερά και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Σε μια αποκάλυψη για την πολύκροτη υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, προχώρησε η Αγγελική Νικολούλη, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Οk!”.

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια αναφέρεται στον συζυγοκτόνο, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, και κάνει μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Η Αγγελική Νικολούλη στις 11 Ιουνίου αποχαιρέτησε το τηλεοπτικό κοινό από τη συχνότητα του Alpha, οι εξελίξεις όμως στην υπόθεση των Γλυκών Νερά, την οδήγησαν να κάνει μια έκτακτη εκπομπή για το θέμα. Με τη δολοφονία που σόκαρε το πανελλήνιο ασχολήθηκε και στην πρώτη της εκπομπή για τη νέα σεζόν, η οποία πλέον προβάλλεται από το ΜΕGA.

Ακολουθεί ένα απόσπασμα από τη συνέντευξη που έδωσε η Αγγελική Νικολούλη

Στις τελευταίες εκπομπές στον Alpha ασχοληθήκατε ιδιαίτερα με το έγκλημα στα Γλυκά Νερά. Μάλιστα, ένα τηλεφώνημα φάνηκε να σας δίνει πληροφορίες που ίσως δεν περιμένατε. Τι είχε γίνει τελικά τότε;

Είπαμε ότι η εκπομπή καλύπτει τους μάρτυρες και για αυτό μας εμπιστεύονται. Αυτή είναι η απάντηση.

Θεωρείτε ότι έχουμε πάρει όλες τις απαντήσεις από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο;

Αυτά που δεν θα πει ο Μπάμπης θα γίνουν γνωστά από άλλους…

Γλυκά Νερά Καρολάιν Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Γιατί θεωρείτε ότι πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να επικοινωνήσουν με την εκπομπή και εσάς προσωπικά, αντί να απευθυνθούν με τα στοιχεία τους στην αστυνομία;

Γιατί έχουν καταλάβει ότι η εκπομπή χειρίζεται με λεπτότητα τις υποθέσεις και δεν εκθέτει συγγενείς και μάρτυρες. Το βασικότερο όλων είναι ότι ο τρόπος με τον οποίο ερευνούμε έχει αποτέλεσμα. Εννοείται ότι απευθύνονται σε μας και στην αστυνομία. Σε καμιά περίπτωση δεν εμποδίζουμε την έρευνα των Αρχών. Το αντίθετο θα έλεγα, κάτι που έχουμε αποδείξει στην πράξη.

Τελικά, υπάρχει τέλειο έγκλημα;

Η μέχρι τώρα πορεία μου στο αστυνομικό ρεπορτάζ και την έρευνα μου έχει δείξει πως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα. Πίστευα και εξακολουθώ να το υποστηρίζω πως ο ένστολος, παρατηρητικός και μεθοδικός ερευνητής είναι αυτός που κάνει τη διαφορά και μπορεί να λύσει και τον πιο δύσκολο γρίφο.

Έχετε πάρει συνέντευξη από δολοφόνους που παρίσταναν στην εκπομπή τους αθώους αναζητώντας τα θύματα. Τους είχατε καταλάβει εξαρχής;

Σε κάθε υπόθεση που έρχεται στο Τούνελ η αγωνία και το άγχος των συγγενών αποτυπώνονται στα πρόσωπά τους. Είναι ζήτημα εμπειρίας και αξιολόγησης στοιχείων το να καταλάβεις πότε κάποιος σου λέει ψέματα και προσπαθεί να παίξει τον δικό του ρόλο για να σε παραπλανήσει.

Έχει τύχει να σας προσεγγίσει μετά την αποφυλάκισή του άνθρωπος που συνελήφθη έπειτα από στοιχεία που φέρατε εσείς στο φως της δημοσιότητας;

Όχι μόνο μία φορά. Με κάποιους κάναμε και διάλογο για να καταλάβουν ότι δεν τους έβαλα εγώ στη φυλακή, αλλά οι πράξεις τους.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ