Βάσω Λασκαράκη: Γιατί συγκινήθηκε με την ιστορία του Στέλιου Κουδουνάρη

Η  Βάσω Λασκαράκη στη σημερινή (26/11) εκπομπή της είχε καλεσμένο τον Στέλιο Κουδουνάρη. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε μια συγκινητική ιστορία που έκανε την παρουσιάστρια να συγκινηθεί.

Συγκεκριμένα ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε: «Στο ταξί πάντα ανοίγουμε συζητήσεις με τους οδηγούς, είναι δεδομένο. Και οι άνδρες έχω να σου πω ότι είναι πιο φανατικοί της εκπομπής, απ’ ότι οι γυναίκες. Οι άνδρες θυμούνται τι φόρεσε η κάθε παίκτρια, τα ονόματα των κοριτσιών».

Στη συνέχεια, ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε μία συγκινητική ιστορία που του έχει πει ένας οδηγός ταξί: «Να σου πω το πιο συγκινητικό πράγμα που μου είπε πριν από μερικά χρόνια ένας οδηγός ταξί. Μπαίνω μέσα και μου λέει: «Να σαι καλά, η εκπομπή σας είναι η αφορμή που ήρθα πιο κοντά με την κόρη μου και την γυναίκα μου.

Γιατί κάθε μεσημέρι που εγώ σχολούσα από την δουλειά πήγαινα στο σπίτι, έτρωγε ο καθένας μόνος του, η κόρη μου στην εφηβεία, δεν είχαμε πράγματα να συζητήσουμε. Ενώ, τώρα που πηγαίνω σπίτι συγκεκριμένη ώρα, τρώμε όλοι μαζί βλέποντας “My Style Rocks” και συζητάμε γι’ αυτό». Το οποίο ήταν τόσο συγκινητικό. Τόσο συγκινητικό! Γιατί ο άνθρωπος αυτός μετά που μιλάγαμε, μου έλεγε ότι δεν μπορούσε να συνδεθεί σε αυτή την φάση με την κόρη του».

Η Βάσω Λασκαράκη δεν μπόρεσε να κρύψει την συγκίνησή της με την ιστορία του Στέλιου Κουδουνάρη και βούρκωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ