Μητσοτάκης και Τσίπρας μιλούν για τον Βασίλη Σπανούλη στο “Ενώπιος Ενωπίω”

Με την αποκλειστική συνέντευξη ενός θρύλου των γηπέδων υψώνει την αυλαία του το «Ενώπιος Ενωπίω», απόψε στις 23:30, αμέσως μετά τις “Άγριες Μέλισσες”.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου επιστρέφει στο καθιερωμένο ραντεβού με τους τηλεθεατές στην εκπομπή που έχει γράψει ιστορία και υποδέχεται τον Βασίλη Σπανούλη.

Ο θρυλικός μπασκετμπολίστας, που προκάλεσε μεγάλο κύμα συγκίνησης με την απόφασή του να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ανοίγει τα χαρτιά και την καρδιά του για πρώτη φορά μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του.

Στην εκπομπή παρέμβαση θα κάνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης αλλά και ο Θοδωρής Παπαλουκάς.

Δύο θαυμαστές του Έλληνα μπασκετμπολίστα από την πολιτική σκηνή μιλούν για εκείνον.

Δεν είναι άλλοι από τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Βασίλης Σπανούλης μιλά για το ανεπανάληπτο ταξίδι που του χάρισε η πορεία του στο μπάσκετ, για τις έντονες στιγμές που έζησε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός και για τις μεγάλες συγκινήσεις με τη φανέλα της Εθνικής ομάδας.

Ανοίγοντας πλέον ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή του, αναφέρεται στις μεγάλες εκδηλώσεις αγάπης που έχει εισπράξει από τους φιλάθλους, στην οικογενειακή του ζωή με τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου και τα έξι παιδιά τους, αλλά και στα μελλοντικά σχέδιά του.

Κάθε Πέμπτη, το «Ενώπιος Ενωπίω» επιστρέφει για άλλη μια χρονιά με συνεντεύξεις που θα συζητηθούν και πρόσωπα που ξεχωρίζουν για την αλήθεια και τη διαδρομή τους.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ