Βαλάντης: Γιατί δεν πήγε στον τελικό του Survivor

Tους λόγους για τους οποίους δεν πήγε στον τελικό του Survivor αποκάλυψε ο Βαλάντης.  Η απουσία του τραγουδιστή από τον τελικό συζητήθηκε πολύ, καθώς είναι γνωστό ότι οι σχέσεις του με τους πρώην συμπαίκτες του στο ριάλιτι επιβίωσης δεν ήταν και οι καλύτερες.

“Στον τελικό δεν μπορούσα να πάω. Επειδή πρέπει να βγάλουμε και τα προς το ζην είχα ένα πάρτι γάμου, το οποίο ήταν πριβέ. Κανονίζαμε μήπως προσπαθήσω να βρω έναν τρόπο να φτάσω γρήγορα, στο διάλειμμα να πεταχτώ στο Γαλάτσι να χαιρετήσω τα παιδιά, δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Πραγματικά ήθελα να πάω. Στον ημιτελικό δεν μπορούσε να πάω εξ αρχής, είχα άλλη υποχρέωση” δήλωσε ο Βαλάντης, μιλώντας στην εκπομπή OPEN Weekend.

Δίπλα του βρισκόταν ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, με τους δυο παίκτες να συναντιούνται για πρώτη φορά μετά το Survivor. Αν και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ανάμεσά τους υπήρχαν εντάσεις, σήμερα, φάνηκε ο πάγος να έχει σπάσει, με τους δύο τους να τονίζουν πως “Όσο περνάει ο καιρός, τα πράγματα καταλαγιάζουν”.

Ο Βαλάντης μίλησε επίσης για την εμπειρία του στο Survivor, σημειώνοντας ότι δεν αναγνώριζε τον εαυτό του, ενώ αναφέρθηκε στην επίθεση που έκανε στην Μυριέλλα Κουρεντή και στο σχόλιο του για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ