Τζέιμς Καφετζής: Τι αποκάλυψε για την κακοποίηση της Άννας Μαρίας Βέλλη

Η φωτογραφία που δημοσίευσε η Άννα Μαρία Βέλλη με τις μελανιές στο πρόσωπό της και το μήνυμα-γροθιά που έστειλε για την κακοποίηση των γυναικών, προκάλεσαν σοκ και ένα κύμα συμπαράστασης στη γνωστή Youtuber και πρώην παίκτρια του Survivor για τη δύναμη που βρήκε να αποκαλύψει την προσωπική της οδυνηρή εμπειρία. Ο Τζέιμς Καφετζής αποκάλυψε ότι η Άννα Μαρία-Βέλλη του είχε μιλήσει για το περιστατικό αυτό, όταν έπαιζαν στο Survivor.

Όπως ανέφερε ο Τζέιμς Καφετζής στο «Χαμογέλα και Πάλι», «είχε γίνει πριν κάποια χρόνια και μου είχε μιλήσει στο Survivor, όταν είχαμε έρθει πολύ κοντά. Θυμάμαι μου έκανε εντύπωση. Πρώτον το ποιος ήταν ο άνθρωπος το έκανε αυτό, γιατί είναι και του χώρου, και χωρίς να τον ξέρω είπα “αποκλείεται, είναι τόσο καλό παιδί”. Αυτό όμως είναι το πρόβλημα, ότι πίσω από κλειστές πόρτες δεν ξέρει κανείς τι γίνεται και από ποιον να το περιμένεις…».

Το δεύτερο που του έκανε εντύπωση, όπως είπε, είναι «πως, ενώ είναι η Άννα Μαρία Βέλλη πολύ δυναμική και τη θαυμάζω, δεν είχε βγει να μιλήσει για αυτό… Της είχα πει να βγει να το πει γιατί μόνο αν ακουστούν αυτά θα γίνουν αλλαγές, και μου είχε πει ότι το σκέφτεται. Φοβόταν ότι θα κατακρίνουν εκείνη… Νομίζω του είχε κάνει και ασφαλιστικά μέτρα. Είχε φάει ξύλο, αίματα, το κεφάλι στο πλακάκι. Μου έχει πει ότι το σκηνικό ήταν πολύ άσχημο. Μπράβο που βγήκε και το είπε. Ήταν μαζί περίπου έναν χρόνο. Και μετά, από το πουθενά… Δεν ξέρεις τι γίνεται πίσω από κλειστές πόρτες. Νομίζω ότι είναι η δεύτερη φορά που γίνεται κάτι τέτοιο με την Άννα, απλά η πρώτη ήταν πιο light» συμπλήρωσε ο Τζέιμς Καφετζής.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ