Τζέιμς Καφετζής: Γιατί δεν πήγε στο Survivor – «Τα είχαμε βρει όλα, λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο»

Ξεκινάει ο νέος κύκλος του Survivor σε λίγες ημέρες και ο Τζέιμς Καφετζής θα ήταν ένας από τους παλιούς παίκτες που θα έμπαινε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Παρ’ όλα αυτά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο παίκτης καλεσμένος σήμερα στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά εξήγησε τον λόγο, χωρίς να αποκλείει ότι θα μπει αργότερα.

«Τα είχαμε βρει παντού. Οι συζητήσεις μας έγιναν γύρω στις 20 Δεκεμβρίου και ενώ τα είχαμε βρει όλα, μάλλον λογαριάσαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Με έστειλαν να κάνω κάτι ιατρικά και στις αιματολογικές μου κάτι είχε βρεθεί, οπότε έκανα επαναληπτικές και ο γιατρός δεν υπέγραφε να μου δώσει το οκ για να πάω. Μου είπαν αν θέλω να πάω με δική μου ευθύνη και ενώ στην αρχή το σκέφτηκα, στο τέλος αποφάσισα να μην το κάνω», εξήγησε ο Τζέιμς Καφετζής.

Στη συνέχεια ο πρώην παίκτης είπε: «Προτού ξεκινήσουμε τις συζητήσεις με την παραγωγή, εγώ ήδη είχα κανονίσει να πάω ενάμιση μήνα στο Τόκιο στην καλύτερη σχολή sushi master και να κάνω αυτό και τα είχα κλείσει όλα και δεν τα είχα ακυρώσει. Επιστρέφω 10 Φλεβάρη. Δεν το αποκλείω να πάω αργότερα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ