Twitter: Γιατί έγινε trend ο “εθνικός γάμος”

Ξαφνικά χθες το βράδυ στα πρώτα trend του Twitter ήταν η φράση “Εθνικός γάμος”. Πολλοί χρήστες αναρωτήθηκαν γιατί συμβαίνει αυτό και η απάντηση ήταν μία… Οι “Άγριες Μέλισσες”. Ο εθνικός γάμος δεν ήταν άλλος παρά ο γάμος της Ελένης και του Λάμπρου. Κάτι που οι φανατικοί της σειράς εποχής του ΑΝΤ1 περίμεναν από την πρώτη χρονιά προβολής.

Βέβαια όπως θα δείτε στα tweets στη… συζήτηση μπήκε και ο Ανδρέας Παπανδρέου, με έναν χρήστη να επιμένει πως “ένας ήταν ο εθνικός γάμος” δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τον γάμο της Δήμητρας Λιάνη – Παπανδρέου και του Ανδρέα.

Δείτε μερικά από τα σχόλια στο Twitter

Τι θα δούμε απόψε στις Άγριες Μέλισσες

Όλοι είναι αναστατωμένοι με την έγκριση του Υπουργείου, να γίνει το αεροδρόμιο στο Διαφάνι. Ο Δούκας με την οικογένειά του πια στο πλευρό του, προσπαθεί να βρει μια λύση, αλλά τα νέα δεν είναι ενθαρρυντικά. Η Ζωή δεν πιστεύει πως ο Λευτέρης έχει σχέση με τη Βέτα, ενώ ο Ακύλας ζητάει να τη γνωρίσουν.

Ο Παναγιώτης είναι αποφασισμένος ν’ αποκαλύψει τα αισθήματά του στη Βιολέτα, ενώ ο Ζαχαρίας θα βρεθεί αντιμέτωπος με μια μεγάλη αλήθεια. Ο Ζάχος προάγεται σε Αντισυνταγματάρχη και οργανώνει ένα πάρτι στο σπίτι του, μόνο που δεν θα έχει την κατάληξη που θέλει. Η Σοφούλα και η Κορίνα θα κάνουν μια καινούρια αρχή στη γνωριμία τους. Η Ελένη θα αποκαλύψει στον Λάμπρο ένα μεγάλο μυστικό…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ