Το Twitter αποθέωσε τη σειρά «Σμύρνη μου αγαπημένη»

Η σειρά «Σμύρνη μου αγαπημένη» έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου στον ΑΝΤ1 και πολύ γρήγορα έγινε πρώτο trend στο Twitter.

Η σειρά αποτελείται από τέσσερα επεισόδια και περιλαμβάνει πλούσιο αποκλειστικό υλικό και ανέκδοτες σκηνές από την κινηματογραφική ταινία. Από τις πρώτες κιόλας σκηνές, το κοινό έδειξε να ενθουσιάζεται κάτι που φάνηκε από το Twitter. Οι χρήστες δεν σταμάτησαν να αποθεώνουν τους πρωταγωνιστές για τις ερμηνείες τους και την παραγωγή για τα γυρίσματα.

Χαρακτηριστικά είναι τα παρακάτω tweets:

 

 

 

Με πρωταγωνιστές τους Μιμή Ντενίση, Λεωνίδα Κακούρη, Burak Hakki, Κρατερό Κατσούλη, Ταμίλλα Κουλίεβα, Κατερίνα Γερονικολού, Ντίνα Μιχαηλίδου, Γιάννη Βογιατζή και ένα επίσης δυνατό διεθνές καστ, με γυρίσματα σε Λέσβο, Χίο, Αθήνα, Πειραιά και Φάληρο, με σύγχρονα ψηφιακά εφέ, καθώς και εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια, η σειρά αφηγείται με μαεστρία και ρεαλισμό τα τραγικά ιστορικά γεγονότα, αναδεικνύει την πολυπολιτισμική ταυτότητα της τότε Σμύρνης και μας θυμίζει ότι κάθε λαός έχει μια χαμένη πατρίδα, κάθε λαός έχει τη Σμύρνη του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ