Το τηλεπαιχνίδι που πήρε ο Alpha από τα χέρια της ΕΡΤ

Μεγάλη ανατροπή για την τύχη του τηλεπαιχνιδιού «Lingo». Ενώ προοριζόταν να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ, το τηλεπαιχνίδι, που κάνει δυναμικό comeback στην Αμερική τους τελευταίους μήνες, πάει στον… Alpha.

Πώς έγινε η «αρπαγή»; Η ΕΡΤ εδώ και μερικούς μήνες βρισκόταν σε συζητήσεις με τον παραγωγό, ο οποίος είχε τα δικαιώματα του «Lingo», και, μάλιστα, είχαν προχωρήσει και σε επαφές για τον παρουσιαστή, προτείνοντας την παρουσίαση στον Λεωνίδα Κακούρη. Οσο διαρκούσαν οι διαβουλεύσεις στην ΕΡΤ για το νέο πρόγραμμα και ενώ δεν είχε δοθεί επίσημα «πράσινο φως» για το τηλεπαιχνίδι, η οψιόν που είχε εξασφαλίσει ο παραγωγός για το «Lingo» έληξε και κάπου εκεί μπήκε σφήνα ο Alpha.

Η εταιρεία διανομής, που έχει ήδη συνεργασία με τον Alpha για τη real-life σειρά «Αμφιβολίες», παραχώρησε το τηλεπαιχνίδι χωρίς να ενημερώσει τον παραγωγό που είχε τάξει το «Lingo» στην ΕΡΤ. Η δημόσια τηλεόραση προχωρά τώρα στην αναζήτηση άλλου τηλεπαιχνιδιού. Οσο για τον Alpha, που «κλείδωσε» το «Lingo» για τους επόμενους μήνες, δεν είναι ακόμα γνωστό αν θα προχωρήσει άμεσα στην παραγωγή του ή αν το κρατά ως εφεδρεία.

Πηγή: Reallife

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ