Το “Ταξί” θα κάνει κούρσες για το Open

To “Ταξί” είναι ένα από τα αγαπημένα τηλεπαιχνίδια στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης και έχει δώσει… χιλιόμετρα γέλιου σε διαφορετικά κανάλια κάθε φορά. Την τελευταία φορά που προβλήθηκε ήταν στον ΑΝΤ1 τη σεζόν 2020-2021, με οδηγό στο τιμόνι τον stand up comedian και ραδιοφωνικό παραγωγό Αλέξανδρο Τσουβέλα.

Σύμφωνα με την Espresso, το “Ταξί” θα πατήσει ξανά το ταξίμετρό του, βασισμένο στο ίδιο φορμάτ , αλλά ανανεωμένο και εμπλουτισμένο με καινούργια στοιχεία, προσαρμοσμένα στα νέα δεδομένα, από τη συχνότητα του Open.

Έτσι, μετά τον Αλέξανδρο Τσουβέλα, το “Ταξί” θα αλλάξει προορισμό και ταρίφα. Όπως ακούγεται, το κανάλι της Παιανίας ήταν αυτό που αγόρασε τα δικαιώματα του παιχνιδιού με τη βοήθεια της εταιρείας παραγωγής Tanweer, η οποία και την προηγούμενη σεζόν είχε για λογαριασμό του ΑΝΤ1 την υλοποίηση της παραγωγής του παιχνιδιού.

Μάλιστα, ενώ η εταιρεία παραγωγής είχε έρθει σε επαφή με τον Αλέξανδρο Τσουβέλα για να παρουσιάσει ξανά το παιχνίδι στο νέο κανάλι, τελικά αυτό δεν θα συμβεί γιατί το Open έθεσε ως προϋπόθεση για να πάρει το παιχνίδι τον “αποκλεισμό” του Τσουβέλα από την παρουσίαση ώστε να μη θυμίζει σε τίποτα το “Ταξί” του ΑΝΤ1.

Έτσι το νέο όνομα που θα βρεθεί στο τιμόνι είναι ο Διονύσης Ατζαράκης.

Ταξί Διονύσης Ατζαράκης

Πρόκειται για Youtuber και stand up comedian που μάλιστα πέρασε από οντισιόν για να αναλάβει την παρουσίαση του “Ελλάδα Έχεις Ταλέντο” αλλά κόπηκε στα δοκιμαστικά. Το παιχνίδι πρόκειται να βγει άμεσα στον αέρα του καναλιού του Ιβάν Σαββίδη και οι κούρσες θα χαρίζουν πολλά ευρώ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ