Το προξενιό της Ιουλίας: Ο Χρήστος παθαίνει νέα κρίση βλέποντας την Ιουλία – Όσα θα δούμε στο νέο επεισόδιο

Συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο νέο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς «Το Προξενιό της Ιουλίας». Μετά την τελευταία κρίση του Χρήστου όταν είδε την Ιουλία στο νεκροταφείο και θεώρησε ότι είναι η μητέρα του, η Χάδω ζητά τη μεσολάβηση του Στασινόπουλου για να αποφευχθεί το κακό που βλέπει να έρχεται. Από την άλλη, η Στάσα και ο Στασινόπουλος συνεχίζουν να πιέζουν την Ιουλία να καταθέσει την αλήθεια για το φόνο, λίγο πριν το μνημόσυνο του πατέρα της.

Τι θα δούμε απόψε, στις 22:40, στον Alpha

Ο Γιωργίκης μετά την απροσδόκητη συνάντηση του Χρήστου με την Ιουλία, γυρνά στο αρχοντικό όπου διαπληκτίζεται με την Χάδω, που συνεχίζει να του ασκεί κριτική για τον τρόπο που διαχειρίζεται το θέμα του Χρήστου. Στο μεταξύ, η Στάσα ζητά από τον Στασινόπουλο να βρει την εξαφανισμένη Ιουλία. Εκείνος, βλέποντας το αδιέξοδο στην υπόθεση της δολοφονίας του Σκούταρη, την συμβουλεύει να αλλάξουν τακτική.

Κι ενώ η Αλεξάνδρα αποχαιρετά τον Δημητρό για να επιστρέψει στην πρωτεύουσα, η Στεφανία προσπαθεί να καθησυχάσει τον αναστατωμένο Χρήστο, προκαλώντας όμως το αντίθετο αποτέλεσμα. Η έντονη αντίδραση του, οδηγεί την Χάδω σε μια ακραία απόφαση, για την οποία ζητά την στήριξη του Στασινόπουλου. Όμως, η παρέμβασή της αυτή, οδηγεί τον Χρήστο σε ένα νέο βίαιο ξέσπασμα. Την ίδια ώρα, ο Στράτος πιεσμένος από παντού, το ρίχνει στο πιοτό, ανησυχώντας την Κυριακούλα.

Κι ενώ η οικογένεια Σκούταρη επιστρέφει στον Τύρναβο για το μνημόσυνο του Νικόλα, η πίεση που ασκεί στην Στάσα ο Ρήγας, την οδηγεί να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Δείτε το trailer

«Το προξενιό της Ιουλίας», Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη στις 22:40

Σενάριο: Νίκος Απειρανθίτης
Σκηνοθεσία: Νίκος Κρητικός, Νίκος Ζαπατίνας
Παραγωγή: Primaviosione

Πρωταγωνιστούν: Μελέτης Ηλίας, Άννα Μάσχα, Πέγκυ Τρικαλιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Ελισάβετ Μουτάφη, Γιάννος Περλέγκας, Χριστίνα Μαξούρη, Ευγενία Ξυγκόρου, Δημήτρης Σέρφας, Σίσσυ Τουμάση, Τάσος Λέκκας, Μελίνα Λεφαντζή, Δημήτρης Αριανούτσος, Χριστίνα Μαθιουλάκη, Δημήτρης Γεωργιάδης, Ευτυχία Μελή, Θοδωρής Σκυφτούλης, Ηλίας Βαλάσης, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Λίλλυ Μελεμέ, Γεωργία Συφιανού, Δημήτρης Γκουτζαμάνης. Στο ρόλο του Στράτου Ραζίνη ο Αδάμ Μπουσδούκος. Στο ρόλο του Νικόλα Σκούταρη ο Βασίλης Κουκαλάνι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ