Το Δις Εξαμαρτείν: Το νέο θρίλερ του Netflix είναι γεμάτο ανατροπές – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το 2024 έφτασε και από σήμερα, 1 Ιανουαρίου, είναι διαθέσιμη στο Netflix η σειρά «Το Δις Εξαμαρτείν». Όχι δεν προστέθηκε στην βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας η κωμική σειρά των Ρέππα και Παπαθανασίου, που προβλήθηκε στο Mega από το 1993 μέχρι το 1996.

Πρόκειται για το νέο θρίλερ του Netflix, του οποίου ο αγγλικός τίτλος είναι «Fool Me Once».Είναι βασισμένο στο μυθιστόρημα του Harlan Coben και αφηγείται την ιστορία της Μάγια Στερν, η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει τη βάναυση δολοφονία του άντρα της, Τζο. Πρόκειται για μια συγκλονιστική ιστορία μυστηρίου οκτώ επεισοδίων, όπου κάθε πρόσωπο στη ζωή της Μάγια είναι ένας πιθανός ύποπτος, και είναι βέβαιο ότι θα υπάρξουν πολλές ανατροπές.

«Το Δις Εξαμαρτείν» είναι μία από τις πολλές διασκευές του Harlan Coben στο Netflix, στις οποίες περιλαμβάνονται τα «The Stranger», «Stay Close» και «Safe», καθώς και τα «The Innocent», «Hold Tight», «The Woods» και «Gone For Good».

Ποιος είναι ο Harlan Coben

Ο Harlan Coben είναι ένας από τους πιο σημαντικούς συγγραφείς αστυνομικών βιβλίων στον κόσμο. Τα βιβλία του έχουν μετατραπεί σε πολυάριθμες τηλεοπτικές μεταφορές. Τώρα, με τη νέα του σειρά, ο Harlan Coben τονίζει ότι υπάρχει ένα βασικό συστατικό πίσω από την παγκόσμια δημοτικότητά του – «μια καλή, απροσδόκητη ανατροπή».

«Αν δεν σας αρέσουν οι ανατροπές, δεν είμαι ο άνθρωπός σας», λέει ο συγγραφέας, ο οποίος έχει πουλήσει παγκοσμίως περισσότερα από 80 εκατομμύρια βιβλία, τα οποία έχει μεταφραστεί σε πάνω από 40 γλώσσες.

«Για κάθε ανατροπή στις ιστορίες μου, σκέφτηκα πιθανώς 10 άλλες που έκοψα. Μου αρέσει πραγματικά να παίζω με τις προσδοκίες σας και νομίζω ότι θα δείτε πολλές βόμβες και ανατροπές να πέφτουν και στο τέλος αυτής της νέας σειράς. Το τελευταίο είναι μια πραγματική γροθιά στο στομάχι» πρόσθεσε.

Το Δις Εξαμαρτείν: Η σύνοψη του Netflix

Το Fool Me Once αφηγείται την ιστορία της Μάγια Στερν (Μισέλ Κίγκαν), η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει τη βάναυση δολοφονία του άντρα της, Τζο (Ρίτσαρντ Άρμιταζ). Όταν όμως η Μάγια εγκαθιστά ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας για μωρά, για να παρακολουθεί την κόρη της, βλέπει στο σπίτι, προς μεγάλη της έκπληξη, έναν άντρα που γνωρίζει. Τον άντρα της που θεωρούσε νεκρό…

Ο αρχιφύλακας Σάμι Κιρς (Αντίλ Άχταρ) αναλαμβάνει επικεφαλής της έρευνας ανθρωποκτονίας του Τζο, αλλά έχει να λύσει και τα δικά του προβλήματα. Παράλληλα, η ανιψιά και ο ανιψιός της Μάγια, η Άμπι και ο Ντάνιελ, προσπαθούν να μάθουν την αλήθεια γύρω από τη δολοφονία της μητέρας τους, μερικούς μήνες νωρίτερα. Συνδέονται άραγε μεταξύ τους οι δύο υποθέσεις;

Το Fool Me Once παρακολουθεί αυτούς τους χαρακτήρες σε μια συγκλονιστική αναζήτηση για την αλήθεια που θα φέρει στο φως σοκαριστικά μυστικά και θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα. Η Τζοάνα Λάμλεϊ υποδύεται την Τζούντιθ Μπάρκετ, την προστατευτική μητέρα του Τζο.

Το Δις Εξαμαρτείν: Το τρέιλερ της σειράς

Το cast της σειράς:

  • Michelle Keegan – Maya Stern
  • Adeel Akhtar – Sami Kierce
  • Joanna Lumley – Judith Burkett
  • Richard Armitage – Joe Burkett
  • Marcus Garvey – Eddie Walker
  • Emmett J. Scanlan – Shane Tessier
  • Dino Fetscher – Marty McGreggor
  • Hattie Morahan – Caroline Burkett
  • James Northcote – Neil Burkett
  • Daniel Burt – Daniel Walker
  • Danya Griver – Abby Walker
  • Laurie Kynaston – Corey Rudzinski

πηγή: FOXreport.gr

Γιατί ταλαντεύεται ο πυρήνας της Γης κάθε 8,5 χρόνια; Οι επιστήμονες εξηγούν

Τα 5 κορυφαία παιχνίδια της Nintendo σύμφωνα με τους ειδικούς

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ