Τίτλοι τέλους: Χωρίς Ash και Pikachu η νέα σειρά των Pokémon – ΒΙΝΤΕΟ

Οι φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες εβδομάδες για το μέλλον του Ash και του Pikachu στις σειρές των Pokémon επιβεβαιώθηκαν.

Celestial: Tο νέο τραγούδι του Εντ Σίραν για τα Pokemon – BINTEO

Με ένα βίντεο στο YouTube, η «The Pokémon Company» αποκάλυψε ότι οι περιπέτειες του Ash Ketchum και του Pikachu θα ολοκληρωθούν την επόμενη χρονιά μέσα από το «Pokémon Ultimate Journeys: The Series» και στην συνέχεια θα κυκλοφορήσει μία ολοκαίνουρια σειρά χωρίς τους δύο αγαπημένους χαρακτήρες.

Έπειτα από σχεδόν 25 χρόνια, το anime των Pokémon θα έχει νέους πρωταγωνιστές. Τα ονόματά τους είναι Liko και Roy, και θα είναι στην περιοχή της Paldea. Η σειρά θα περιλαμβάνει και νέα Pokemon (Sprigatito, Fuecoco, Quaxly κτλ.) από τα πιο πρόσφατα παιχνίδια της Nintendo, Pokemon Scarlet και Violet.

Νέα σειρά Pokemon ετοιμάζει το Netflix – Όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής

Pokémon

Όπως ανακοίνωσε η  «The Pokémon Company», μέσα στο 2023 θα κυκλοφορήσουν 11 σπέσιαλ επεισόδια και τα ονομάζει ως «Final Chapter». Τα επεισόδια θα επικεντρώνονται στον Ash και τον τον Pikachu. Το πρώτο επεισόδιο από τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας των δύο πολυαγαπημένων πρωταγωνιστών θα κυκλοφορήσει στην Ιαπωνία στις 13 Ιανουαρίου του 2023.

Έδωσε ποσό-μαμούθ για να αποκτήσει ένα σφραγισμένο κουτί με κάρτες Pokemon του 1999

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ