Celestial: Tο νέο τραγούδι του Εντ Σίραν για τα Pokemon – BINTEO

O Εντ Σίραν κυκλοφόρησε το επίσημο βίντεο κλιπ για το νέο του τραγούδι με τίτλο «Celestial», το οποίο είναι αφιερωμένο στα Pokemon. Στο βίντεο κλιπ του τραγουδιού εμφανίζονται ο Pikachu, ο Charmander, o Charizard, o Snorlax και πολλά ακόμη Pokemon.

Η συνεργασία του Εντ Σίραν με την The Pokémon Company και τη Nintendo δεν περιορίζεται μόνο στην κυκλοφορία του τραγουδιού. Το κομμάτι του Βρετανού καλλιτέχνη συμπεριλαμβάνεται στα επερχόμενα Pokémon Scarlet και Pokémon Violet, τα οποία κυκλοφορούν στις 18 Νοεμβρίου, αποκλειστικά για το Nintendo Switch. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό σε ποιο σημείο του νέου παιχνιδιού θα ακουστεί το τραγούδι.

Celestial: Ακούστε το νέο τραγούδι του Εντ Σίραν για τα Pokémon Scarlet & Violet:

Τεράστιος φαν των Pokemon ο Εντ Σίραν

Ο Εντ Σίραν έχει δηλώσει πολλές φορές πως λατρεύει τα Pokémon. «Παίζω Pokémon από τότε που ήμουν στο δημοτικό. Εγώ και ο αδελφός μου είχαμε διαφορετικές εκδόσεις των παιχνιδιών και ανταλλάσσαμε Pokémon μαζί μέχρι να συμπληρώσουμε ο καθένας το Pokédex του. Μου άρεσαν οι κάρτες, αλλά τα παιχνίδια ήταν αυτά στα οποία “χανόμουν”. Μου άρεσε όλος ο κόσμος που δημιουργούσαν. Μου αποσπούσαν την προσοχή αν συνέβαιναν αρνητικά πράγματα στη ζωή μου και στο σχολείο που ήθελα να αποφύγω. Ήταν ένας κόσμος στον οποίο μπορούσα να αποδράσω και από τότε λοιπόν παίζω. Παρόλο που είμαι 31 ετών τώρα, εξακολουθώ να έχω το ίδιο Game Boy Color και να παίζω τα Pokémon Yellow ή Silver σε αεροπλάνα και τρένα όταν βρίσκομαι σε περιοδεία. Είναι μεγάλη τιμή να προσθέσω ένα τραγούδι σε ένα παιχνίδι Pokémon και να γυρίσω και ένα νοσταλγικό βίντεο» είχε δηλώσει ο Εντ Σίραν.

Εντ Σίραν: Διακοπές στην Ίμπιζα με έναν Snorlax

Ο Εντ Σίραν πήρε το αρκουδάκι του, τον Snorlax, και πήγαν μαζί μέχρι την Ίμπιζα. «Ο Snorlax χρειαζόταν διακοπές και τον πήγα στην Ίμπιζα» αναφέρει ο Βρετανός τραγουδιστής σε βίντεο που ανάρτησε στο Instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ed Sheeran (@teddysphotos)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ