Τηλεοπτικά ρεβεγιόν με μεγάλους αστέρες που μας έχουν μείνει αξέχαστα – ΒΙΝΤΕΟ

Αν και οι τηλεοπτικοί σταθμοί φρόντισαν φέτος να προσφέρουν στους τηλεθεατές που έμειναν σπίτι, λόγω lockdown και περιορισμού μετακινήσεων, ξεχωριστά ρεβεγιόν και ψυχαγωγικά προγράμματα με αγαπημένους καλλιτέχνες ή ειδικά εορταστικά επεισόδια αγαπημένων σειρών, το μυαλό των παλαιότερων δεν μπορεί να μην πάει στο παρελθόν, και να αναπολήσει τα λαμπερά ρεβεγιόν που μας έχουν προσφέρει σπουδαίοι αστέρες.

Τις πρώτες χρονιές της ιδιωτικής τηλεόρασης τα κανάλια προτιμούσαν να αλλάζουν χρόνο με μεγάλα εορταστικά επεισόδια των επιτυχημένων σειρών τους, όπως το 1990 με τις «Τρεις χάριτες» και το 1992 με τους «Απαράδεκτους», αυτό μετέπειτα άλλαξε καθώς στη μικρή οθόνη μας ήρθαν λαμπερά σόου με τραγούδι και χορό ως την αλλαγή του έτους. Το 1994 ο ΑΝΤ1 με οικοδεσπότες τον Δάνη Κατρανίδη και τον Κρίστι υποδέχτηκε το νέο έτος με τον Σάκη Ρουβά. Το “αντίπαλον δέος” Mega άλλαξε χρονιά με καλεσμένους τον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Ευρυδίκη. Το Mega μας έμαθε σε λαμπερά σόου και ρεβεγιόν. Έτσι, καλωσόρισε το 1996 με “Άλλα κόλπα” και οικοδεσπότες τον Βλάσση Μπονάτσο και την Αλίκη Βουγιουκλάκη, λίγους μήνες πριν εκείνη φύγει από τη ζωή.

Το 1997 η Ρούλα Κορομηλά υποδέχτηκε το έτος με τον Σάκη Ρουβά ξεσηκώνοντας τα πλήθη.

Το 1998 ο χρόνος άλλαξε με Άννα Βίσση, Έφη Σαρρή, Ευρυδίκη, Τριαντάφυλλο που μας κράτησαν συντροφιά από το κέντρο της Αθήνας.

Το 1999 και πάλι η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται το νέο έτος με τον Σάκη Ρουβά. Το 2000, ο Διονύσης Σαββόπουλος καλωσόρισε τη νέα χιλιετία από το κέντρο της Αθήνας με την Ακρόπολη να φωταγωγείται από άκρη σε άκρη. Πρωτοχρονιά, όμως, έκαναν και τα reality σόου καθώς το 2001 αλλάξαμε χρόνο με τον νικητή του «Big Brother», ενώ ο ANT1 υποδέχθηκε το 2006 με το «Fame Story».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ