Tiger King: Η Carole Baskin μηνύει το Netflix για τη 2η σεζόν

Το Tiger King έκανε πάταγο στο Netflix το 2020, καθώς κράτησε συντροφιά σε εκατομμύρια συνδρομητές σε ολόκληρο τον πλανήτη κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Η δεύτερη σεζόν της σειράς-ντοκιμαντέρ του Netflix αναμένεται να συνεχιστεί μέσα στον Νοέμβριο, με το trailer να μαρτυρά ότι η ιστορία έχει ακόμα μπόλικο ζουμί.

Σύμφωνα με το Variety, “πόλεμος” έχει ξεσπάσει ανάμεσα στην Carole Baskin και το Netflix, καθώς σύμφωνα με την ίδια, η δημοφιλής streaming πλατφόρμα χρησιμοποίησε χωρίς την άδειά της, πλάνα της για την επερχόμενη 2η σεζόν.

Η Carole Baskin και ο σύζυγός της, Howard Baskin, κατέθεσαν μήνυση στην εταιρία παραγωγής, Royal Goode Productions. Σύμφωνα με το Variety, η Carole Baskin μηνύει την εν λόγω εταιρία γιατί παραβίασε τη σύμβαση, χρησιμοποιώντας πλάνα της ίδιας και του συζύγου της, για το Tiger King 2, ενώ εκείνοι είχαν υπογράψει μόνο για την πρώτη σεζόν.

Tiger King Carole Baskin Netflix

Σύμφωνα με τα έγγραφα, οι Baskins απαιτούν από το Netflix και τη Royal Goode Productions να αφαιρέσουν όλα τα πλάνα τους από τη δεύτερη σεζόν του “Tiger King”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ