Θοδωρής Ρωμανίδης: Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι καλλιτέχνης “τεραστίων διαστάσεων” – Θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του

Για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και για το ενδεχόμενο να συνεργαζόταν εκ νέου μαζί του, αν αθωωνόταν, μίλησε μεταξύ άλλων ο Θοδωρής Ρωμανίδης. Ακόμη, ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει στείλει 614 βιογραφικά για σειρές που θα γίνουν τον επόμενο χρόνο κι ότι δεν τον παίρνουν τηλέφωνο για επαγγελματικές συνεργασίες.

«Είναι απώλεια για το θέατρο η απόσυρση του Πέτρου Φιλιππίδη. Εάν χωρίσουμε τα δύο πράγματα, άνθρωπος και καλλιτέχνης, σαν καλλιτέχνη δεν μπορεί να τον αμφισβητήσει κανένας. Το άνθρωπος θα το κρίνει η δικαιοσύνη και μετά θα μιλήσουμε.

Εάν αθωωθεί θα συνεργαζόμουν ξανά μαζί του, γιατί σαν καλλιτέχνης είναι τεραστίων διαστάσεων. Την τελευταία χρονιά που παίζαμε μαζί στο θέατρο συζητούσε για τα χρέη του, τα οποία προσπαθούσε να βάλει σε μια σειρά. Είχε “ανοιχτές” τσέπες, ήταν πολύ δοτικός», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ρωμανίδης.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε ότι: «Δεν μου αρέσουν κάποιες συμπεριφορές στο χώρο. Θα προτιμούσα να φάω ένα χαστούκι, ο πόνος θα περνούσε, η ψυχολογική βία είναι πολύ χειρότερη και δεν περνάει. Όταν ο άλλος κάθεται σε μια καρέκλα και έχει θέση εξουσίας, δεν τον ενδιαφέρει το ποιος είναι ο άλλος. Έχω στείλει περίπου 614 βιογραφικά σε σειρές που θα γίνουν του χρόνου”.

Τέλος, στην ερώτηση της δημοσιογράφου “Στέλνετε ακόμη βιογραφικό, δεν σας παίρνουν τηλέφωνο;”, ο ηθοποιός απάντησε με ειλικρίνειά “Όχι”.

Ακολουθεί το σχετικό βίντεο με τα όσα ανέφερε ο Θοδωρής Ρωμανίδης

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ