Το ξέσπασμα της Μαρίας Ηλιάκη: Ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…

Πέρασε περίπου ένας χρόνος από τότε που η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε με ανάρτησή της στο Instagram ότι είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια είχε ανεβάσει μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα.

Η Μαρία Ηλιάκη, η οποία από τα τέλη του περασμένου Μαΐου κρατάει στην αγκαλιά της το κοριτσάκι της, θέλησε το πρωί της Τετάρτης να τοποθετηθεί σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της και ξέσπασε κατά των επικριτών της.

«Από την ημέρα που μαθεύτηκε πως είμαι έγκυος άκουσα πολλά «χαριτωμένα»…✔μπράβο ρε που τα κατάφερες είναι δύσκολο μετά τα 40 ✔είναι μικρότερος ο άντρας σου παίζει κι αυτό ένα ρόλο ✔μπράβο αλλά να ξέρεις πως όσο μεγαλύτερη τόσο λιγότερες οι αντοχές✔ να κάνετε γρήγορα και ένα δεύτερο τώρα που ακόμα μπορείς …κι αλλά τέτοια «γλυκά» σχόλια από ενδιαφέρον πάντα #not και με την πρόφαση του «εγώ για καλό το λέω» …στην αρχή στεναχωριόμουν … τώρα.. ένα χρόνο μετά.. απλά χαμογελάω. Αφήστε τους ανθρώπους να κάνουν αυτό που θέλουν όταν το θέλουν και ασχοληθείτε με τις δικές σας ζωές…τόσο απλά…και όλα θα είναι πιο όμορφα για όλους μας» έγραψε η παρουσιάστρια, η οποία δημοσίευσε παράλληλα μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ