The Voice: Επική στιγμή ανάμεσα στον Σάκη Ρουβά και την Φαίη Σκορδά – «Τι έγινε, στραβοκατάπιες;»

Τα live του «The Voice» συνεχίζονται με τους διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση… στον ήλιο. Κατά τη διάρκεια του σόου ο Σάκης Ρουβάς και η Φαίη Σκορδά προσέφεραν μια επική στιγμή.

Η Κάτια, από την ομάδα του Σάκη ερμήνευσε το κομμάτι «Unholy» ενώ, από την άλλη πλευρά, η Δήμητρα Πάνου Μουζουράκη το «Youkali».

Ο Σάκης Ρουβάς λοιπόν μετά τις ερμηνείες του, πήρε τον λόγο και είπε: «Οι γραμμές είναι ακόμα ανοιχτές, Φαίη; Θα τις κλείσεις τώρα; Είναι αδιαμφισβήτητο ότι η Δήμητρα έχει μια εκπληκτική φωνή και δεν το συζητάμε αυτό. Δήμητρα, στο έχω ξαναπεί, σε θαυμάζω και μου αρέσει πάρα πολύ η φωνή σου. Μπράβο, σε ευχαριστούμε που έχεις έρθει στο Voice αλλά θα σου είμαι απόλυτα ειλικρινής. Δεν είμαι απόλυτα σίγουρος για το τραγούδι σήμερα. Τι έγινε Φαίη; Κατάπιες κάτι; Στραβοκατάπιες;».

Από την μεριά της η Φαίη Σκορδά αμήχανα απάντησε: «Το Πάνο κοιτάζω. Ε, ο Πάνος διάλεξε το τραγούδι».

Και ο Σάκης συνέχισε: «Ξέρω πως τραγουδάς, σε έχω ακούσει και σου έχω εκφράσει τον θαυμασμό μου. Δεν είμαι όμως σίγουρος για το τραγούδι σήμερα και είναι η πρώτη φορά που στο λέω αυτό. Εύχομαι τα καλύτερα, εννοείται, και για τις δύο αλλά νομίζω ότι σήμερα το τραγούδι δεν σε βοήθησε και μπορούμε να το συζητήσουμε, αν θες, μετά αυτό».

Και το κοινό είχε την ίδια γνώμη με τον Σάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ