The Voice: Αυτή είναι η μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού

Ο μεγάλος τελικός του «The Voice» διεξήχθη το βράδυ του Σαββάτου με την Φαίη Σκορδά να κάνει γνωστό το όνομα του νικητή.

Οι 7 διαγωνιζόμενοι από τις ομάδες της Έλενας Παπαρίζου, του Σάκη Ρουβά, του Πάνου Μουζουράκη και του του Κωνσταντίνου Αργυρού, ανέβηκαν στη σκηνή και τραγούδησαν για να διεκδικήσουν τη μεγάλη νίκη.

Ο τελικός διεξήχθη σε τρεις φάσεις. Στη δεύτερη φάση, θα συνέχισαν μόνο τέσσερις διαγωνιζόμενοι. Την πρόκριση πήραν ο Μωυσής Παπαμωυσέως και η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού, ο Λάμπρος Τσιαπούτας από την ομάδα του Σάκη Ρουβά και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη.

Στην τελική ευθεία λοιπόν βρέθηκαν η Dodona από την ομάδα του Κωνσταντίνου Αργυρού και η Μαρία Σακελλάρη από την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη. Έτσι αποκλείστηκε και ο Σάκης Ρουβάς από τον τελικό.

Δείτε τις εμφανίσεις των δύο φιναλίστ οι οποίες αποδείχτηκαν καθοριστικές για την απόφαση του κοινού σε ό,τι αφορά εκείνη που θα έπαιρνε τη μεγάλη νίκη.

Η Μαρία Σακελλάρη τραγούδησε το «I’ d rather go blind»

Η Dodona ερμήνευσε «I put a spell on you»

Η βραδιά πάντως τα είχε όλα. Συγκίνηση, αγωνία, λάμψη αλλά και πολύ χιούμορ από τους coaches οι οποίοι κατάφεραν για ακόμα μία χρονιά να κρατήσουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού αμείωτο.

Τελικά η μεγάλη νικήτρια του μουσικού διαγωνισμού αναδείχθηκε η Μαρία Σακελλάρη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ