Τάκης Νικολούδης για το ντέρμπι ΑΕΚ – Ολυμπιακός: «Θα κριθεί στις λεπτομέρειες»

«Είναι παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, αλλά θα παίξει ρόλο και η τύχη» δήλωσε ο παλαίμαχος διεθνής άσος Τάκης Νικολούδης μιλώντας στον «Realfm 97,8», για το κυριακάτικο ντέρμπι ΑΕΚΟλυμπιακός (19.00, live μετάδοση Real fm), στην ΟΠΑΠ Arena Αγιά Σοφιά, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου στη Σούπερ Λιγκ.

«Σίγουρα θα είναι διαφορετικό παιχνίδι σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου, όπου η ΑΕΚ είχε κερδίσει 3-0. Σε τέτοια κρίσιμα ματς πρωταθλήματος, έχει σημασία και η ψυχολογία που θα βρεθούνε οι ομάδες» τόνισε ο Τάκης Νικολούδης, που έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ξεκινώντας την καριέρα του από τον Ηρακλή.

«Εύχομαι να δούμε καλή μπάλα σε ένα δύσκολο παιχνίδι και για τις δυο ομάδες» επεσήμανε, στην εκπομπή RealSports με τους Άρη Νικολάκη και Μιλτιάδη Παναγιωτόπουλο, προσθέτοντας:

«Σίγουρα ο Ολυμπιακός θα είναι διαφορετικός σε σχέση με τον πρώτο γύρο. Παίζει καλύτερα και θα είναι ισάξιος αντίπαλος της ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός είναι αρκετά δυνατός πλέον. Η ΑΕΚ αν είναι σε καλή ημέρα, βγάζει ουσία στο παιχνίδι της, τρέχει πολύ, το παλεύει μέχρι το τέλος».

Ακούστε εδώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ