The Rings of Power: Κυκλοφόρησε το επίσημο teaser τρέιλερ της σειράς «The Lord of the Rings» – ΒΙΝΤΕΟ

Η Amazon δεν απογοήτευσε και έδωσε στη δημοσιότητα το νέο επίσημο teaser τρέιλερ για το Lord of the Rings: The Rings of Power, την τηλεοπτική σειρά του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Η σειρά «Lord of the Rings: The Rings of Power» βασίζεται στα κείμενα του Τζ. Ρ.Ρ. Τόλκιν. Τα γεγονότα της σειράς διαδραματίζονται στην περίοδο της Δεύτερης Εποχής της Μέσης Γης, δηλαδή περίπου 2.000 χρόνια πριν από τις δύο τριλογίες του Πίτερ Τζάκσον (“The Lord of the Rings” και “The Hobbit”).

Πρόκειται για την πιο ακριβή τηλεοπτική σειρά στην ιστορία, καθώς το κόστος παραγωγής και των πέντε προγραμματισμένων κύκλων της σειράς αναμένεται να φτάσει -ή και να ξεπεράσει- το 1 δισ. δολάρια. Χαρακτηριστικό είναι ότι η 1η σεζόν κόστισε πάνω από 450 εκατ. δολάρια.

Lord of the Rings: The Rings of Power Lord of the Rings: The Rings of Power Lord of the Rings: The Rings of Power

Lord of the Rings: The Rings of Power: Δείτε το επίσημο teaser trailer της σειράς

The Rings of Power: Ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώσουν τους χαρακτήρες

Σύμφωνα με αφιέρωμα του Vanity Fair, η σειρά “The Lord of the Rings: The Rings of Power” θα έχει 22 πρωταγωνιστές και πολλαπλές ιστορίες από όλα τα βασίλεια της μυθολογίας του Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν.

Όπως έχει γίνει γνωστό, την πολεμίστρια, “Galadriel”, θα υποδυθεί η Μόρφιντ Κλάρκ και τον φιλόδοξο νεαρό ηγέτη των ξωτικών, “Elrond”, ο Ρόμπερτ Αραμάγιο. Επίσης, στη σειρά θα προστεθούν ολοκαίνουριοι χαρακτήρες στη μυθολογία της Μέσης Γης, όπως η πριγκίπισσα των Νάνων, Disa, την οποία θα υποδυθεί η Σοφία Νομβέτε, και ο Silvan Elf, “Arondir” τον οποίο θα ενσαρκώσει ο Ισμαίλ Κρούζ Κόρδοβα.

Δείτε εκπληκτικές φωτογραφίες της σειράς “The Rings of Power”

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ