«The Crown»: Γιατί δεν θα γίνει έβδομη σεζόν;

Η σειρά «The Crown» του Netflix ολοκληρώθηκε με την έκτη σεζόν της και επισήμως. Ωστόσο, ορισμένοι θαυμαστές της αναρωτιούνται γιατί δεν θα συνεχιστεί. Άλλωστε, έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία και οι θεατές παγκοσμίως παρακολουθούν φανατικά τα επεισόδια.

«The Crown» Γιατί δεν θα συνεχιστεί η σειρά;

Για τον δημιουργό και συγγραφέα Peter Morgan όμως, η έκτη σεζόν είναι και η τελευταία. Σηματοδοτεί το τέλος ενός πολύ μεγάλου κεφαλαίου, πράγμα που σημαίνει ότι μια έβδομη σεζόν είναι απίθανη. Σε συνέντευξή του στο Entertainment Tonight, ο Morgan αναφέρθηκε σε αυτό. Συγκεκριμένα, δήλωσε για την τελευταία σεζόν της σειράς: «Είναι το τέλος ενός μεγάλου ταξιδιού. Ενός φανταστικού ταξιδιού. Ελπίζω να το απολαύσετε όλοι. Είναι σαφές ότι αυτή είναι η τέλεια στιγμή να σταματήσουμε. Είναι το τέλειο σημείο. Είμαι ευγνώμων στο Netflix και τη Sony που με στήριξαν σε αυτή την απόφαση».

Η αλήθεια είναι ότι το αρχικό πλάνο, προέβλεπε πως το «The Crown» θα ολοκληρωνόταν σε πέντε σεζόν. Ωστόσο, τον Ιούλιο του 2020, το Netflix επιβεβαίωσε την έκτη σεζόν, αποδεικνύοντας ότι τα σχέδια του Morgan είχαν αλλάξει. Θυμίζουμε ότι η πρώτη σεζόν έγινε διαθέσιμη στο Netflix στις 4 Νοεμβρίου 2016. Γρήγορα εξελίχθηκε στην αγαπημένη σειρά των streamers.

«Δούλευα για τη σειρά κάθε μέρα, συμπεριλαμβανομένων των αργιών και των Χριστουγέννων για 10 χρόνια», δήλωσε ο Morgan στο Tudum τον Δεκέμβριο του 2023. «Είμαι περήφανος που έφτασα μέχρι το τέλος. Επίσης, είμαι περήφανος που έφερα εις πέρας όσα είχα πει». Έτσι, οι θεατές δεν θα δουν τηλεοπτικά την ερωτική ιστορία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle. Παρόλο που παρακολούθησαν με χαρά το ειδύλλιο της Kate Middleton και του πρίγκιπα William.

Όπως διευκρινίζει ο δημιουργός Morgan: «Η ιστορία της Meghan και του Harry δεν έχει τελειώσει ακόμα σε καμία περίπτωση. Και είμαι χαρούμενος που δεν πρόκειται ποτέ να τη γράψω».

Πηγή: Instyle.gr 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ