Θανάσης Βισκαδουράκης για Βαλάντη: “Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα – Γλίτωσε επειδή ήταν το συνεργείο”

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης παραχώρησε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου, μετά την αποχώρηση του από το “Survivor”.

Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στον Βαλάντη και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, αλλά και στο ειδύλλιο της  Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη. Ακόμη, μίλησε και για την πρώτη επικοινωνία που είχε με τον γιο του μετά την αποχώρησή του.

«Ο Βαλάντης είναι ένα ευγενικό πλάσμα και είχε πάρα πολύ καλά στοιχεία. Στην καλύβα ήταν εξαιρετικός στις δουλειές, σας πληροφορώ, πως αν δεν ήταν ο Βαλάντης και εγώ και λίγο μετά ο Απόστολος… σας πληροφορώ πως είχαμε 24 ώρες ανοιχτή τη φωτιά για να ζεσταίνονται τα κορίτσια. Ήξερα τα καλά του στοιχεία, απλά κάποια στιγμή ξεπέρασε τα ανθρώπινο όρια, είπε βαριές λέξεις σε αυτό το κορίτσι. Δεν λέγονται αυτά τα πράγματα. Αν δεν ήταν το συνεργείο, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα. Γλίτωσε επειδή ήταν το συνεργείο και επειδή ήταν ένα τηλεοπτικό προϊόν. Θα γινόμασταν ρόμπα σε όλη την Ελλάδα. Τράβηξα μια δυνατή κλωτσιά και αυτοτραυματίστηκα και σακατεύτηκα. Στο έπαθλο επικοινωνίας με συγκίνησε και του είπα “αυτός είναι ο αληθινός Βαλάντης, γιατί δεν προέβαλες αυτόν τον εαυτό”. Με κοίταξε. Δεν περίμενε να τον πλησιάσω. Με στεναχώρησε. Όταν έφερε τρεις νίκες πήγα κοντά και του είπα μπράβο. Η ζωή θέλει όμως μια ισορροπία», είπε ο Θανάσης Βισκαδουράκης και συνέχισε, λέγοντας:

“Επειδή η Μυριέλλα είναι ακόμη στο παιχνίδι δεν μπορώ να πω πολλά. Θα σου έλεγα διαφημίσεις και ο νοών νοείτο. Της είπα ότι δεν είναι ο άνθρωπος που θα έκανα ποτέ παρέα, ούτε εντός ριάλιτι, ούτε εκτός. Αυτά. Όταν μπήκα στο παιχνίδι συνειδητοποίησα ότι όλοι μπήκαν με στρατηγικές, με τακτικές, αυτά όμως δεν είναι του χαρακτήρα μου. Δεν ξέρω τι έχετε δει για το ειδύλλιο Μυριέλλας – Κατσαούνη, αλλά θα σας πως μια αρχαία ατάκα. Πράσσειν άλογα. Χαίρομαι που υπάρχουν τακτικές, αλλά δεν συμμετείχα ποτέ. Με την Μυριέλλα δεν μιλήσαμε ποτέ. Η Μυριέλλα μου έκλαιγε και μου έλεγε δεν θα σε ξαναψηφίσω και μετά με ξαναψήφιζε».

Όσον αφορά τον πρώτη επικοινωνία που είχε με τον γιο του ο Θανάσης Βισκαδουράκης ανέφερε: “Σήμερα μιλάγαμε και μου έλεγε: “μπαμπά, μπαμπά, μπαμπά σ’ αγαπώ”. “Και εγώ παιδί μου”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ