Άρης Σερβετάλης: Γιατί ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Όπως είναι γνωστό ο Άρης Σερβετάλης έπεσε θύμα χάκερ πριν από λίγες ημέρες. Ο γνωστός ηθοποιός είδε τον άνθρωπο που είχε κλέψει τον λογαριασμό του στο Instagram να ζητάει μέσω του προφίλ του χρήματα δήθεν για μια γυναίκα που έχει άμεση ανάγκη.

Ο Άρης Σερβετάλης κατάφερε τελικά να ανακτήσει ξανά τον λογαριασμό του και μέσω των instastories ζήτησε συγγνώμη από τους διαδικτυακούς του ακολούθους, εξηγώντας τι ακριβώς συνέβη.

“Καλημέρα σας, υπήρξε ένα μικρό θεματάκι. Εμφανίστηκε ξαφνικά ένας χάκερ. Καινούργιο φαινόμενο, δεν ήξερα πως να το αντιμετωπίσω. Ήταν πολύ ευγενικός. Μου είπε ότι τον λογαριασμό θα τον διαχειρίζεται εκείνος για ένα διάστημα και μετά θα επιστρέψει σε εμένα. Δεν ανησύχησα πολύ, μέχρι που είδα ότι ζητάει κάποια χρήματα για ορφανά, αστέγους που ίσως πηγαίνουν σε κάποιον λογαριασμό στην Τουρκία, δεν ξέρω. Εκεί είπα ότι μάλλον κάτι δεν είναι πολύ φυσιολογικό”.  είπε ο ηθοποιός και πρόσθεσε:

“Απευθύνθηκα στις αρχές, στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Έκαναν ό,τι μπορούσαν οι άνθρωποι. Δυστυχώς δεν γινόταν να σταματήσει εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι πολύ γι’ αυτούς που μπήκαν στη διαδικασία να καταθέσουν κάποια χρήματα, αλλά νομίζω ότι η αξία της πρόθεσης και της προαίρεσης είναι πιο σημαντική από το να την εκμεταλλευτεί κάποιος. Τώρα ο λογαριασμός ήρθε πάλι σε μένα, τον διαχειρίζομαι εγώ”.

 

 

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.