Τέταρτη σεζόν για τις Άγριες Μέλισσες; – Ο Γιάννης Βασιλώττος ξεκαθαρίζει

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε ο Γιάννης Βασιλώττος το βράδυ της Τετάρτης. Ο ηθοποιός που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τον ρόλο του στις “Άγριες Μέλισσες“, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο, η δημοφιλής σειρά του ΑΝΤ1 να συνεχιστεί και για τέταρτη σεζόν.

Παράλληλα μίλησε για την προσωπική του ζωή και τις αλλαγές στη ζωή του μετά την αναγνωρισιμότητα που απέκτησε από τον ρόλο του “Μπάμπη”.

“Φέτος είναι η τελευταία χρονιά για τις Άγριες Μέλισσες” σχολίασε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τον ηθοποιό να απαντά πως “κάθε χρόνο τα ίδια λέμε”. Όπως σημείωσε, ο ίδιος θα ήθελε να η σειρά να πάει και τέταρτη χρονιά. “Σίγουρα θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα, αλλά εμπιστεύομαι την ομάδα και την συγγραφική και την σκηνοθετική και είμαι σίγουρος πως δεν θα πλήττω με αυτά που θα γράψουν” εξήγησε.

 

Σχετικά με την προσωπική του ζωή ο ηθοποιός ανέφερε: «Τώρα που πάει η ζωή μου καλύτερα, θα παντρευτώ; Αν είχα βρει τον άνθρωπο που πίστευα ότι θα με συντροφεύσει σε όλη μου τη ζωή, θα έκανα ένα σύμφωνο συμβίωσης”.

“Δεν το έχω σκεφτεί ποτέ… Η προτεραιότητά μου είναι να χτίσω το μέλλον μου. Τώρα για τον γάμο δεν ξέρω. Εννοείται ότι προτιμώ να είμαι μόνος, παρά να αναλώνομαι, να μοιράζομαι έτσι το συναίσθημά μου, τη σεξουαλικότητά μου. Μου αρέσει να έχω έναν άνθρωπο σταθερό να με περιμένει στο σπίτι, να ξέρω ότι υπάρχει εκεί, ακόμη κι αν δεν συζητάμε” συμπλήρωσε ο Γιάννης Βασιλώττος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ