Τέλος το «Αυτή η νύχτα μένει» τον Ιούνιο: Ο Alpha κλείνει νέα σειρά για μετά τον «Σασμό»

Σε οριστικό φινάλε της σειράς «Αυτή η νύχτα μένει» αποφάσισε να προχωρήσει ο Alpha στο τέλος της τρέχουσας σεζόν. Παρότι αρχικά υπήρχαν κάποιες σκέψεις για επέκταση και την επόμενη σεζόν της σειράς που αναβιώνει την ατμόσφαιρα των μπουζουκιών τη δεκαετία του ’80, τελικά το κανάλι αποφάσισε να βάλει τέλος στη «Νύχτα», που… μένει σε μία σεζόν. Ο Alpha βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες συζητήσεις για μια νέα σειρά που θα πάρει τη θέση της «Νύχτας» στο καθημερινό slot μετά τον «Σασμό» στις 22:30.

Πληροφορίες της Reallife αναφέρουν ότι το κανάλι θα συνεχίσει τη συνεργασία με τον τηλεοπτικό παραγωγό της «Νύχτας», Διονύση Παναγιωτάκη, ο οποίος αναμένεται να αναλάβει και τη διάδοχη σειρά. Το δυνατό καστ της σειράς με πρωταγωνιστές τον Βασίλη Μπισμπίκη, τον Γιάννη Στάνκογλου, την Ηλιάνα Μαυρομάτη, τον Γιάννη Τσορτέκη αποχαιρετά το Αγρίνιο και το νυχτερινό κέντρο «Ονειρο», ενώ κάποιοι ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για νέες παραγωγές μυθοπλασίας.

Παρά τις αλλεπάλληλες αλλαγές, η σειρά διά χειρός Θάνου Αλεξανδρή, που αρχικά μεταδιδόταν Δευτέρα και Τρίτη, στη συνέχεια προστέθηκε μία επιπλέον ημέρα μετάδοσης και τελικά μετακινήθηκε κάθε Πέμπτη και Παρασκευή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ