Τέλος η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση; Η δήλωσή της που προκάλεσε αίσθηση

Ανοιχτό αφήνει το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την τηλεόραση για ένα χρονικό διάστημα η Βίκυ Καγιά.  Μιλώντας στην κάμερα του ALPHA η παρουσιάστρια και μοντέλο, μετά το τέλος του GNTM 5, όπου μεγάλη νικήτρια αναδείχθηκε η Αλεξία Τράικο, αποκάλυψε ότι έχει αρχίσει να σκέφτεται πως πρέπει να κάνει ένα διάλειμμα από την μικρή οθόνη.

«Έχω αρχίσει να νιώθω ότι θέλω να πατήσω ένα pause και να αφήσω για ένα διάστημα την τηλεόραση. Πιστεύω στα διαλείμματα και την ξεκούραση, ειδικότερα όταν σέβεσαι τον εαυτό σου σαν επαγγελματίας, για να έχεις καινούργια πράγματα να πεις και να δώσεις, να γίνεις καλύτερος, πώς θα γίνει αν δεν ξεκουραστείς; Δεν ξέρω άλλον τρόπο», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

«Δεν μπορεί κάποιος επαγγελματίας, σε οτιδήποτε κι αν κάνει στη ζωή του, να θεωρεί ότι θα κάνει μόνο επιτυχίες. Θα κάνεις μία αποτυχία, δύο επιτυχίες, θα κάνεις πέντε αποτυχίες και μία τεράστια επιτυχία. Αν δεν βάλεις στο καλάθι σου πράγματα, αν δεν δοκιμάσεις τον εαυτό σου και αν δεν αναθεωρήσεις τακτικές, τεχνικές, οτιδήποτε κάνεις, πώς θα πας παραπέρα στη ζωή σου και θα εξελιχθείς; Γιατί αν δεν υπάρχει εξέλιξη, δεν υπάρχει ουσιαστική καριέρα και συνέχεια», είπε η Βίκυ Καγιά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ